Ramona Corlaciu si Alexandru Lazar, campioni la DanceMasters 2016

Detalii
Comentarii
Galerie foto

DanceMasters, cel mai mare concurs international de dans sportiv din Romania, s-a desfasurat in perioada 1-3 aprilie, la Sala Polivalenta din Bucuresti, iar orasul Sibiu a fost reprezentat cu succes de frumoasa dansatoare Ramona Corlaciu, alaturi de partenerul sau, Alexandru Lazar.

Ajuns anul acesta la cea de-a 13-a editie, DanceMasters a devenit un eveniment care, la nivel sportiv, poate fi pus langa turneul de tenis de camp de la Indian Wells (SUA), bucurandu-se de participarea dansatorilor din 20 de tari, 16 perechi din top 50 mondial standard si 12 perechi din top 100 mondial latino. La editia din 2016 au intrat cu entuziasm pe ringul de dans aproximativ 1.000 de perechi, de toate varstele si toate categoriile, iar atmosfera si muzica au fost, ca de fiecare data, extraordinare.

Ramona si Alexandru au participat la DanceMasters la categoria Open Basic Latino si au urcat pe prima treapta a podiumului de premiere (30 de perechi inscrise la aceasta categorie). Ramona Corlaciu este o dansatoare de performanta activa, foarte talentata, cu experienta de 8 ani in arta dansului, fiind inscrisa si la Scoala de Antrenori de la Reghin (judetul Mures).

In prezent, Ramona Corlaciu si Ioana Avram predau cursuri de dans sportiv si de societate in cadrul Clubului CAB Sport Dance School din Sibiu, impartasind pasiunea lor iubitorilor de dans de toate varstele.