Se fac inscrieri la Crosul 15 Noiembrie de la Brasov

Detalii
Comentarii
Galerie foto

De curand, a fost lansat site-ul oficial al concursului de atletism Crosul 15 Noiembrie, o competitie care in acest an 2018 este programata sa se desfasoare in ziua de duminica, 11 noiembrie.

Evenimentul sportiv de la Brasov este organizat de Asociatia Judeteana de Atletism (AJA) Brasov, alaturi de Federatia Romana de Atletism (FRA), Asociatia 15 Noiembrie 1987 Brasov, Primaria Municipiului Brasov, Consiliul Local Brasov si Consiliul Judetean Brasov, Institutia Prefectului din Judetul Brasov, alte institutii, sponsori si parteneri.

Concursul de cros din inima Romaniei asteapta la start atleti de performanta si legitimati (seniori, juniori, copii), dar si atleti amatori de toate varstele. Acestia din urma vor putea sa alerge pe distanta clasica de 5 kilometri, in aceeasi cursa cu atleti de valoare, invitati din mai multe tari, in cursa copiilor (cei pana la 14 ani) sau in cursa familiilor.

Regulamentul intrecerii il gasiti aici, iar inscrieri online se fac printr-o procedura simpla si moderna, completand formularul de aici si optand prin plati bancare, in special cu cardul.