Sportivii CS Tibiscus, premianti la ciclism si alergare montana

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Sportivii CS Tibiscus au continuat si in acest weekend, 25-26 mai 2013, sa participe la competitii din tara si strainatate, atat concursuri de ciclism, cat si de alergare montana.

 

Calatorie intre Cer si Pamant

Calatorie intre Cer si Pamant 2013 este o cursa de cross country (XC) care s-a desfasurat in Mina Trotus din Targu Ocna (judetul Bacau), dar si pe strazile orasului si pe drumuri forestiere. Este a doua editie in cadrul seriei de concursuri MTB desfasurate in salinele Salrom din Romania.

La concurs a luat parte si colegul nostru Marius Ionascu, care a reusit pozitionarea pe un excelent loc 1, la categoria masculin peste 40 de ani, cu 6 ture in timpul de 2h 20m 47s.

 

Somova X-Treme

Clubul de Ciclism Pelican Bike din Tulcea a organizat sambata, 25 mai 2013, concursul de XC intitulat Somova X-Treme.

Punctul de start al competitiei a fost platoul unei vechi cariere de piatra. Diferentele de nivel destul de mari, peisajele multicoloristice si gama de terenuri diferite din punct de vedere geologic au făcut deliciul multor ciclisti.

Traseul a trecut prin padure deasa, padure rara, camp, terasamente viticole, cariera si piscuri golase, si a presupus catarari de 30-35 grade si coborari de 5-6 minute, care nu se vor uita prea repede.

La concurs a luat parte si colegul nostru Maus Ionascu, care a reusit pozitionarea pe un excelent loc I, atat in clasamentul general cat si la categoria masculin peste 40 de ani.

 

Supermaratonul Bekescsaba – Arad – Bekescsaba

In acest weekend, Asociatia Buda-Cash Bekescsaba Atletikai Club (Ungaria) si Directia de Dezvoltare si Asistenta Comunitara a Primariei Municipiului Arad (Romania) au organizat a 16-a editie a Supermaratonului Bekescsaba - Arad - Bekescsaba. A fost un concurs de 2 zile cu un total de aproape 200 km de parcurs, la care s-au inscris peste 500 de ciclisti si au reusit sa termine aproape 350. Printre ei si echipa sportivilor de la CSTibiscus, aflati intre primii sportivi care au terminat cursa, cea mai buna clasare apartinand lui Bogdan Nadastean – locul 9 cu timpul cumulat de 5h 28m 50s, fiind clasat inaintea tuturor sportivilor straini participanti la concurs.

 

Crosul Baile Felix

Clubul Sportiv Xterra Sport Bihor ne-a invitat in weekend la prima editie a competitiei de alergare montana Crosul Baile Felix, in padurea statiunii Baile Felix.

Au fost pregatite mai multe distante de alergare, din care sportivii sa poata alege: 20 km individual /stafeta in 2 sau 4, 10 km individual, 5 km individual, 1 km „Crosul Copiilor”.

Traseul de concurs a avut un circuit de 5 km si se afla in totalitate in padure, pe poteci, teren variat, cu mici urcari şi coborari.

Sportivul Florian Dobrin, de la CS Tibiscus, a obtinut un excelent loc 1, o clasare foarte buna la un concurs foarte rapid, cu urcari abrupte si coborari de viteza, pe un teren imbibat de apa dar cu o priveliste extraordinara. (text si galerie foto: CS Tibiscus)