Triatlon, Mamaia: TriChallenge 2013, noutati

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Intre 6 si 7 septembrie 2013, la Mamaia are loc a 5-a desfasurare a celui mai mare concurs de triatlon din Europa de Est, in organizarea Clubului Sportiv Smart Atletic, care vine la aceasta editie aniversara cu un concept reinventat, ce aduce un plus de spectacol si siguranta, de competitivitate si distractie, de briza si viteza.

„Trecem bariera de 5 ani de Triathlon Challenge si ducem provocarea la un nou nivel. O sa inotati, pedalati si alergati in cadrul unei competitii prietenoase, care o sa va dea ocazia sa va testati limitele, indemanarea si vointa, incarcandu-va totodata cu o doza sanatoasa de voie buna si miscare in aer liber. Va fi o competitie sportiva de masa, o intrecere la care poate participa orice persoana: copii, tineri, veterani, oameni cu job si responsabilitati, mici si mari intreprinzatori, manageri, bloggeri, sportivi, iubitori ai sportului si ai miscarii in general”, declara organizatorii.

 

Noutatile Trichallenge 2013

Pentru a 5-a editie a Triathlon Challenge, 5 noutati:

1. Traseu nou – traseul pentru proba de alergare va fi separate de traseul pentru proba de ciclism, pentru un plus de siguranta, viteza, confort si spectacol. Proba de ciclism va fi spre Constanta, proba de alergare spre Navodari.

2. Starturi separate pentru fiecare proba in parte: 9:00 SuperSprint, 9:15 Sprint, 10:15 Olimpic, 12:15 Elite + International

3. Video Wall Led – pozitionat la capatul probei  de bicicleta, inspre Zona de tranzitie; va permite concurentilor sa vizualizeze timpul pe fiecare tura, turele ramase si timpul total.

4. Va exista un singur punct de acces in/din zona de tranzitie pe proba. Aceasta va fi mai spatioasa, zona de Finish la fel, iar spectatorii si fanii vor avea un loc special amenajat, excelent pentru incurajari si fotografii.

5. La tura de alergare se va trece prin zona de start/finish pentru un plus de spectacol.

Informatii despre ultimele noutati gasiti pe site-ul concursului, www.trichallenge.ro.

 

Probele concursului

Competitia cuprinde proba individuala olimpica si stafeta olimpica (1500m inot + 36 km ciclism + 10 km alergare), proba individuala sprint si stafeta sprint (750m inot + 18 km ciclism + 5 km alergare), proba supersprint (400m inot + 12 km ciclism + 2,5 km alergare) si Company TriChallenge, primul triatlon din Romania dedicat in exclusivitate companiilor.

„Daca faceti parte dintr-o companie, institutie sau ONG, puteti sa va inscrieti la o categorie special creata – Triatlonul corporate. Aici am pregatit atat o sectiune individuala (cu probe pe distanta sprint si supersprint), cat si una de stafeta (pe distanta sprint), ambele beneficiind de clasament si premiere separate. Sensul acestui gen de eveniment pentru o companie este de a crea relatii interumane intr-un alt mediu decat cel din birou si de a suda echipe care sa lucreze impreuna pentru un obiectiv comun. Peste acestea se adauga spiritul sportiv si cel de fairplay, activand o puternica latura de competitivitate.”, spun organizatorii.

Inscrierile la Triathlon Challenge 2013, ultima etapa a Bioeel Triathlon Grand Prix Exterra din acest an, se fac prin completarea formularului aflat pe www.trichallenge.ro, in limita a 1000 de locuri. Pana in prezent s-au inscris in competitie 200 de concurenti.