Crosul Companiilor Brasov 2014, inscrieri, program si premii

Detalii
Comentarii
Galerie foto

A mai ramas o zi de inscrieri online la Crosul Companiilor Brasov! Duminica, 19 octombrie 2014, la ora 10:00, Runners Club, Primaria Brasov si partenerii locali dau startul primei editii a Crosului Companiilor Brasov.

Capitanii de echipa sunt invitati sa-si inscrie online echipele pana joi, 16 octombrie, inclusiv, la singurul eveniment de alergare destinat companiilor din Brasov. Inscrierile online se mai pot face accesand link-ul http://brasov.crosulcompaniilor.ro/ro/signup.php, iar incepand de vineri, 17 octombrie, prin mail la brasov@crosulcompaniilor.ro, telefonic la 0730.091.232 sau in ziua evenimentului, in intervalul 8:00-9:00, la cortul Runners Club. Iar duminica ne intalnim cu alergatorii la ora 10:00, in Parcul Titulescu, sa ne intrecem pe un traseu care strabate aleile exterioare si interioare ale parcului.

Kit de participare si premii Crosul Companiilor Brasov

Pe langa tricoul tehnic personalizat cu logo-ul Crosul Companiilor, in kit-ul de concurs participantii vor gasi un chip de cronometrare, numarul concurs si medalia de participare. Concurentii clasati pe primele locuri la fiecare categorie vor primii cupa de castigator si premii sub forma de vouchere din partea partenerilor Adrenalin Park si sala de fitness Gym Puls. Iar la prima editie Crosul Companiilor Brasov vom premia si cea mai creativa echipa, cu un articol in publicatia Revista Bulevard, iar echipele cu cel mai mare numar de participanti cu o cupa de castigator.

Program Crosul Companiilor Brasov editia I  19.10.2014

08:00 – 09:00        Inscrieri la fata locului si predare kit-uri de concurs (vis-a-vis de Hotel Aro Palace)

09:45 – 09:55        Incalzire cu instructor Gym Puls

10:00 START        Prima editie Crosul Companiilor Brasov

11:00 – 11:30        Festivitate de premiere + Tombola

Crosul Companiilor Brasov face parte din circuitul de evenimente de alergare Crosul Companiilor si este organizat de Runners Club in mai multe orase ale tarii: Targu-Mures, Oradea, Bucuresti si Cluj-Napoca. 

Contul Asociatiei Sportive Runners Club, in care se mai poate achita taxa de participare este: IBAN RO51BACX 0000 0009 0988 2000 si este deschis la Banca UniCredit Tiriac.

Despre Crosul Companiilor: crosulcompaniilor.ro

Crosul Companiilor este o actiune sportiva si un eveniment social destinat in exclusivitate companiilor si angajatilor lor. Crosul Companiilor ofera un cadru optim pentru manifestarea unor valori precum responsabilitate colectiva, spirit de echipa, corectitudine, si creeaza o punte de legatura intre participanti cu interese asemanatoare.

Despre Runners Club: runnersclub.ro

Runners Club este o asociatie sportiva care promoveaza alergarea ca sport de masa prin evenimente sportive de amploare: concursuri de alergare, cross-uri si maratoane. Asociatia organizeaza gratuit si periodic sesiuni de alergare si antrenament pentru comunitatea locala si actiuni de educatie sportiva menite sa creasca gradul de constientizare a publicului larg asupra beneficiilor fizice si psihice ale alergarii.

Programul de evenimente Runners Club din 2014 cuprinde 12 manifestari sportive in toata tara: Crosul Divelor, Maratonul International AROBS Cluj-Napoca, Crosul de Noapte, Crosul Hoia, Crosul Companiilor Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Oradea, Targu-Mures si Crosul Faget. (comunicat Respect Bigtime, galerie foto Yellow Store)