Cupa Mondiala FIFA 2014: Steagul Tuturor - Coca Cola, la ceremonia de deschidere

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Sub privirile a peste un miliard de iubitori ai sportului din intreaga lume, Coca-Cola a dezvaluit joi, la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale FIFA din Brazilia, „Steagul Tuturor” -  cel mai mare mozaic de fotografii creat vreodata, cu ajutorul a peste 200.000 de poze trimise de fani Coca-Cola din toata lumea, inclusiv din Romania.

Cu o suprafata de 3.015 metri patrati, steagul a acoperit terenul de joc la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale FIFA 2014, inainte de primul meci al competitiei, dintre Brazilia si Croatia. In mod simbolic, Coca-Cola a reunit pe Arena de Sao Paolo sute de mii de fani din 207 tari din intreaga lume, in care compania este prezenta.

Cel mai mare mozaic de fotografii din lume a fost realizat de catre Robert Silvers, inventatorul tehnologiei Photomosaic, dupa un concept creativ semnat de artistul urban brazilian Speto, in colaborare cu artistul argentinian Tec. De-a lungul mai multor luni, Robert Silvers a folosit cele peste 200.000 de fotografii incarcate de fanii Coca-Cola pe siteul www.happinessflag.com, pentru a recrea designul gandit de Speto si Tec. Fanii care si-au trimis pozele pentru a fi incluse in Steagul Tuturor vor primi link catre locatia exacta a pozei lor pe steag si pe gazon.

Initiativa vine in sustinerea celei mai ample campanii Coca-Cola de promovare a Cupei Mondiale, care, sub numele „Cupa Tuturor”, sarbatoreste puterea unica a fotbalului de a aduce impreuna oameni de pretutindeni, fara a tine cont de bariere geografice sau sociale. (comunicat si foto: McCann PR)