Inot, Timisoara: Cupa Familiei, echipele castigatoare

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Copii, parinti si bunici au avut ocazia sa petreaca impreuna timpul liber cu ocazia Cupei  Familiei la inot. Cea de-a treia editie a acestui eveniment pentru toate generatiile a avut loc sambata, 17 mai 2014, ora 11:30, la bazinul acoperit (25 m, 6 culoare) din Zona Circumvalatiunii din Timisoara.

Evenimentul a fost organizat cu ocazia Zilei Internationale a Familiilor (celebrata anual in 15 mai), scopul sau fiind promovarea practicarii inotului la toate varstele, ca forma de miscare pentru sanatate.

Participantii au acoperit o plaja larga de varste, cel mai tanar avand 4 ani, iar cel mai varstnic 73 de ani. Copii si adulti s-au intrecut in probe distractive care, spre deosebire de competitiile traditionale de inot, s-au desfasurat numai pe echipe. Printre acestea: stafeta 2 generatii (copil - parinte) – 2 x 25 m, stafeta o generatie (sot - sotie) - 2 x 25 m, stafeta cu obstacole (inot pe latimea bazinului) - 2 x 15 m, etc.

Primele trei echipe clasate la fiecare proba au fost:

2x25 m sot sotie 1. Fam. Varga 2. Fam. Lisetchi-Lobont

2x25 m 2 generatii (copil parinte) 1. Fam. Varga 2. Fam Rasadean 3. Fam. Szabo

3x25 m 3 generatii 1. Fam. Iovin

3x25 m 2 generatii 1. Fam. Varga 2. Fam. Rasadean 3. Fam. Corduneanu

4x25 m toata familia 1. Fam. Varga

2x15 m cu obstacole 1. Fam. Pop 2. Fam. Szabo

3x15 m cu obstacole 1. Fam. Varga 2. Fam. Rasadean 3. Fam. Iovin

Familia care a obtinut cele mai multe puncte din participari la probe a primit Cupa Familiei 2014. Clasament general pe intregul eveniment: 1. Fam. Varga 2. Fam. Rasadean 3. Fam. Iovin.

Evenimentul a fost organizat de catre Clubul de Inot Masters Timisoara, in colaborare cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Timis si Facultatea de Educatie Fizica si Sport - Universitatea de Vest din Timisoara. Informatii detaliate se gasesc pe www.timisoara.inot-masters.ro. (comunicat: Mihai Lisetchi/ Masters Timisoara, galerie foto: Catalin Iovin, Valentina Sarosi, Gabriel Szabo)