Salturi cu parasuta, Bucuresti (Clinceni): Halloween la TNT Brothers

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Cu prilejul sarbatorii de Halloween, TNT Brothers lanseaza, pana la data de 2 noiembrie 2014, invitatia la o serie de salturi inedite in pielea unor personaje cat mai diverse.

Fiecare weekend este o adevarata sarbatoare la TNT Brothers, iar acest weekend ofera o experienta de neuitat in aer. Poti fi supererou, fantoma, vrajitoare sau orice altfel de creatura. Curajosii deghizati in cele mai inedite costume vor beneficia de o reducere de 50 de lei pentru salturile in tandem in weekendul 1-2 noiembrie.

Pana la sfarsitul acestui sezon au mai ramas 4 weekenduri in care doritorii de adrenalina mai pot experimenta cea mai usoara si sigura metoda de a simti adrenalina prin cadere libera cu 200 km/h.

„Zilele de Halloween au devenit o sarbatoare speciala pentru cei ce doresc sa se destinda si sa se distreze in moduri cat mai originale. Pentru a face acest weekend unul mai interesant, organizam o serie de salturi inedite care ofera ocazia unica de a vedea lumea de sus si de a te distra purtand cele mai haioase costume. Aceste momente pot fi fotografiate, filmate si postate pe pagina de facebook a TNT Brothers,” declara Bogdan Boeru, instructor TNT Brothers.

In Bucuresti, datorita conditiilor climatice favorabile, cu o viteza medie a vantului mica si multe zile insorite, perioada in care se poate practica parasutismul este de aproximativ opt luni, incepand cu luna aprilie si pana la sfarsitul lunii noiembrie. In primii trei ani de activitate, la centrul privat de parasutism TNT Brothers s-au realizat aprox. 35.000 de salturi, dintre care aprox. 3.500 salturi in tandem, pentru amatori.

Despre TNT Brothers

In 2010, Dragos & Bogdan Boeru au infiintat asociatia sportiva TNT Brothers pentru a promova in Romania salturile cu parasuta. Echipa TNT Brothers a preluat initiativa de a schimba in Romania perceptia acestui sport perceput ca fiind extrem. Astazi, datorita evolutiei tehnicii si echipamentelor, saltul cu parasuta in tandem este unul dintre cele mai sigure sporturi din lume.

In 4 ani, TNT Brothers a devenit cel mai mare centru privat de parasutism din sud-estul Europei. In 4 ani, datorita promovarii constante, sar in tandem cu instructorii TNT Brothers peste 2000 de oameni pe an. De asemenea, TNT Brothers a initiat un festival de parasutism, Bucharest Skydiving Boogie, organizat in doua editii pe an, deschis tuturor celor care doresc sa afle cat mai multe informatii despre acest sport si sa incerce senzatia unui salt cu parasuta. Astfel, in 4 ani TNT Brothers a organizat 6 editii Bucharest Skydiving Boogie, singurul festival de parasutism pentru amatori si profesionisti din Romania.

Asociatia TNT Brothers este afiliata U.S. Parachute Association, cea mai cunoscuta autoritate din domeniul parasutismului si este aliniata celor mai inalte standarde de siguranta din domeniu. (comunicat TNT Brothers)