Un nou parc de aventura la Sibiu: Arka Park Indoor Climbing

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Parcul de aventura Arka Park a deschis, in data de 1 decembrie 2014, o noua locatie: Indoor Climbing Sibiu, pe strada Frigoriferului nr. 6, zona Calea Turnisorului, o locatie unde aventura si distractia isi gasesc locul.

Gandita ca o alternativa la parcul de aventură outdoor Arka Park din Paltinis si ca o metoda inedita de a scapa de rutina zilnica, Arka Park Indoor Climbing Sibiu ofera iubitorilor de sport si aventura posibilitatea de a practica escalada intr-o locatie de interior sub supravegherea personalului specializat.

Trasee de escalada si tiroliana

Sala de pe Strada Frigoriferului este realizata la standarde internationale, cu 5 trasee de escalada, panou de catarat si panou de bouldering. Cu o suprafata de 800 mp, sala este impartita in 3 zone de activitate. Prima, zona pentru escalada si tiroliane, este formata din trasee realizate pe grade diferite de dificultate, care au in componenta 55 de elemente de joc si sunt accesibile tuturor, indiferent de nivelul lor de agilitate sau experienta.

Panou de catarat

In cea de-a doua zona este amplasat panoul de catarat, care are o suprafata de 130 metri si o inaltime de 9 metri, punand la incercare abilitatile fizice si tehnice ale participantilor.

Panou de bouldering

Langa panoul de catarat se afla cea de-a treia zona, destinata panoului de bouldering, cu o suprafata de 24 metri patrati si o multitudine de unghiuri si forme. Imaginatia fiecarui practicant este folosita din plin la panoul de catarat si de bouldering, acestea fiind destinate atat incepatorilor, cat si cataratorilor de nivel mediu si avansat.

Arka Park isi deschide portile pentru Sibiu Winter Challenge

Parcul de aventura Arka Park Indoor Climbing Sibiu, ca si locatia de exterior de la Paltinis, sunt doua dintre cele trei gazde, alaturi de Arena Platos, ale celei de-a doua editii a mini-olimpiadei sporturilor de iarna, Sibiu Winter Challenge. In cadrul acestui eveniment, toti pasionatii de aventura sunt asteptati sa incerce activitatile puse la dispozitie, in mod gratuit, pentru un interval de cate o ora pentru fiecare participant. Mai multe detalii gasiti aici. (comunicat si galerie foto: Promo Management)