Curs de autoaparare pentru lupta cu mai multi agresori

Detalii
Comentarii
Galerie foto

La Cluj-Napoca, instructorul Laszlo Petho a fondat Scoala Krav-Maga Stability in Motion (2012), este primul instructor de krav-maga din Romania si a obtinut prima centura neagra in krav-maga din Romania. La Cluj-Napoca, in perioada 25 aprilie-21 iunie 2015, acesta sustine o serie de cursuri de autoaparare, care se impart in 3 module a cate 2 zile fiecare, cu o durata totala de 42 ore.

Ce este Krav-Maga?

Krav-maga este o arta martiala de autoaparare, accesibila tuturor, cu tehnici executate rapid si eficient, care isi are originea in Israel (1971). Parintele krav-maga este Imi Lichtenfeld - fost militar, cu o bogata experienta pe campul de lupta si in lupte de gherila, care apoi si-a continuat activitatea ca instructor sef de autoaparare si lupta corp la corp in armata israeliana. Practic, krav-maga reprezinta o combinatie de mai multe stiluri de lupta (judo, jiu-jitsu japonez, box, lupte greco-romane).

Lectii utile in lupte de strada

„Veti invata sa va aparati eficient de mai multi agresori, care va ataca cu pumni, picioare, bastone, cutite sau alte «arme albe». Veti invata si veti aplica, imediat, doar tehnici eficiente si cu aplicabilitate directa in confruntari de strada”, subliniaza organizatorul cursurilor. Programul lectiilor de autoaparare: 25-26 aprilie, apararea loviturilor cu pumnul si a atacurilor cu bastoane; 23-24 mai, apararea loviturilor cu piciorul si a atacurilor cu cutite; 20-21 iunie, apararea impotriva mai multor agresori, inarmati cu arme albe.

Echipament pentru krav-maga

Alte informatii despre cursuri, oferite de organizator: „Pot participa persoane majore, indiferent de sex si daca au practicat sau nu krav-maga, artele martiale sau sportul, in general. Echipamentul cu care vor veni de acasa consta in incaltaminte si imbracaminte sport, la care se adauga: manusi de grappling (fara degete, cu un burete de aproximativ un centimetru grosime), o gutiera formata pe dantura si un prosop mic pentru stergerea castilor de transpiratie. Scoica pentru protectia inghinala si casca personala sunt optionale”.

Tarife pentru lectii de autoaparare

Costul lectiilor de autoaparare: 900 lei (o singura plata, integrala, la inscriere) sau 1.000 lei (doua rate a cate 500 lei, una la inceputul cursului, alta inaintea partii a doua). Informatii suplimentare: 0744.866.368, office@krav-maga.ro. (foto: Krav-Maga Stability in Motion)