Cursuri de inot la Satu Mare

Detalii
Comentarii
Galerie foto

In nord-estul Romaniei, in orasul Satu Mare, resedinta judetului cu acelasi nume, fiinteaza complexul sportiv si de agrement Aquapark Aquastar. In cadrul acestuia sunt organizate cursuri de inot si pentru copii, dar si pentru adulti. Seriile pentru copii incepatori sunt impartite in doua categorii, in functie de varsta: cursuri de initiere pentru copii de 3-6 ani si cursuri de initiere pentru copii de 6-18 ani. Lor li se adauga lectiile de inot pentru copii avansati.

Abonamente la cursuri de inot

La Satu Mare sunt practicate doua tipuri de abonamente la cursurile de natatie, al caror preturi difera, bineinteles: abonamente ocazionale (copii - 20 lei, adulti - 25 lei) sau abonamente de 10 sedinte de inot (copii - 170 lei, adulti - 220 lei). In toate cazurile, abonamentele la inot la Satu Mare au un termen de valabilitate de 35 de zile.

Gimnastica acvatica si cursuri de inot pentru bebelusi

Cursantii vor invata: respiratia acvatica; stilul craul (liber); plutirea dorsala („pluta pe spate”); stilul spate; „calcarea apei” - miscarea picioarelor in stilul bras; procedeul bras. De regula, lectiile sunt programate in a doua parte a zilei si seara, inclusiv in ziua de sambata. Informatii si inscrieri la cursurile de natatie de la Satu Mare: 0745.544.025. De asemenea, se organizeaza cursuri de gimnastica acvatica si cursuri de inot pentru bebelusi (0745.021.266). (foto: aquastar satu mare)