Inot pentru copii si adulti la Braila

Detalii
Comentarii
Galerie foto

La Braila, se organizeaza cursuri de inot cu personal specializat pentru copii si pentru adulti in piscina acoperita, semiolimpica, de la RaAy Club Sport SPA. Lectiile de natatie pornesc de jos, de la nivelul de incepatori, iar odata ce-si insusesc tehnica de baza, cursantii trec la nivelul urmator, de avansati - moment la care sedintele de inot cresc in complexitate. In timpul saptamanii (marti si joi), cursurile se desfasoara in a doua parte a zilei, iar in week-end (sambata si duminica) se tin pana-n pranz.

Cursuri de initiere in inot si cursuri pentru avansati

La complexul de sport si agrement de la Braila, cursurile de initiere in inot pentru copii presupun urmatoarele costuri, in conditiile in care o sedinta de inot dureaza 55 minute: 20 lei/ o intrare/ persoana; 50 lei/ grup de maxim 3 persoane/ sedinta; abonamente la inot de 180 lei/ 10 sedinte/ persoana. In privinta preturilor practicate in afara cursurilor de inot trebuie spus faptul ca acestea sunt din cele mai variate.

Abonamente la inot si abonamente sportive

Exista tarife speciale pentru elevi si studenti, copiii sub 3 ani insotiti de un adult beneficiaza de gratuitate, sunt puse in vanzare si abonamente combinate (inot plus fitness, aerobic, tae-bo sau yogilates), sau abonamente de familie. Informatii detaliate puteti afla de pe site-ul oficial al centrului de sport si SPA din Braila. (foto: raay club sport spa)