Curs tehnician nutritionist, Bucuresti

Detalii
Comentarii
Galerie foto

ABC Fitness School organizeaza la sediul central din Bucuresti (Soseaua Antiaeriana 1 Bis, Sector 5), incepand cu data de 13 septembrie 2014, un curs acreditat si autorizat, cu specializarea tehnician nutritionist.

Cursul se desfasoara pe durata a 6 luni (2 weekenduri pe luna), perioada in care vor fi studiate urmatoarele materii: Anatomia si fiziologia omului,  Chimie alimentara, Sanatate prin terapii complementare, Energia viului, Psihologie, Principiile alimentare si valoarea nutritiva, Alimentatia copilului, AlimentaĊ£ia adolescentilor, Alimentatia batranilor, Alimentatia sportivilor, Alimentatia gravidelor, Alimentatia in diferite boli, Metode de gastrotehnie si intocmirea meniurilor.

Acesta se va incheia cu examenul final (teoretic si practic), in urma caruia participantii pregatiti corespunzator vor primi o diploma acreditata de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si de Ministerul Educatiei, Cercetarii Tineretului si Sportului, recunoscuta atat pe plan national, cat si in statele Uniunii Europene.

Aceasta diploma confera dreptul de a alcatui diete personalizate (in functie de bolile clientului, dorinta de crestere sau scadere in greutate, etc.), de a recomanda suplimente nutritive si alimentare, de a alcatui diete speciale pentru gradinite, after-school, hoteluri, spitale, etc., de a folosi metode de gastrotehnie, precum si de a intocmi diverse meniuri.

Inscrierile se fac pana la data de 12 septembrie, la tel. 0311.072.044, 0761.393.358 sau la adresa office@abcfitness.ro. Taxa de participare este 2.500 de lei si poate fi achitata in 5 rate. Detalii gasiti pe www.abcfitness.ro.