Patinoare in Bacau, Focsani, Galati, Suceava, Botosani si Roman

Detalii
Comentarii
Galerie foto

Esti din Galati? Sau poate Focsani, Suceava sau Botosani? Roman? Sau esti in trecere prin aceste localitati? Noi iti oferim posibilitatea de a alege patinoarul potrivit! Nu ezita sa te distrezi! Nu ezita sa patinezi! In zona Moldovei intalnim patinoare la Bacau (Complexul Sportiv Gepex Park), Galati (patinoar indoor), Focsani (Complexul Sportiv Unirea), Suceava (Ice Dream - Iulius Mall Suceava), Botosani (patinoar outdoor - Sala Polivalenta «Elisabeta Lipa») si Roman (Complex Parc Multiplex).

Gepex Park, patinoar in Bacau

Situat in incinta Complexului Sportiv Gepex Park, patinoarul se intinde pe o suprafata de 1.800 metri patrati. Amatorii sportului cu patine pot accesa online camera video, pentru informatii legate de gradul de ocupare, starea ghetii sau orice alte detalii de natura tehnica. Centrul «La Patine» este locul de unde se pot inchiria patinele, contra sumei de 10 lei/pereche, aici gasindu-se pe stoc peste 500 de perechi. Dar le puteti folosi si gratuit de luni pana joi, dupa ora 20,00, sau de vineri pana duminica, dupa ora 21,00. Taxa ascutit patine: 10 lei/pereche. Intrarea, de luni pana joi, este 10 lei (timp nelimitat), iar de vineri pana duminica - 12 lei. De luni pana vineri, patinoarul este deschis intre orele 10,00 – 23,00, iar simbata si duminica - intre orele 10,00 si 23,30. In mod normal, va veti bucura de luciul ghetii patinoarului Gepex Park Bacau pana in luna februarie, posibil si in martie, in functie de conditiile meteo.

Patinoar artificial la Galati

Patinoarul acoperit din Galati (B-dul Henri Coanda) are o intindere de 1800 mp, unde, pentru doua ore de patinat pe gheata, adultii trebuie sa plateasca 7 lei/persoana, in timp ce elevii, studentii sau copiii, doar 4 lei/persoana. Inchirierea patinelor, indiferent de marimea acestora, costa 8 lei/persoana, doar copiii, elevii si studentii beneficiind de gratuitate la folosirea acestora. In plus, pentru garderoba se plateste suplimentar o taxa de 1,3 lei/persoana. Daca vor sa-si mai ascuta si patinele, cei interesati trebuie sa achite 4,1 lei/persoana. Programul patinoarului: in cursul saptamanii, de la ora 19, pentru doua serii a cate 2 ore fiecare; in weekend, incepand cu ora 9,00, pana la 21,00, pentru 5 serii a cate 2 ore, cu cate o jumatate de ora pauza, pentru curatarea ghetii. In cazul in care patinoarul din Galati gazduieste competitii sportive, programul anuntat pentru public va suferi modificari. Patinoarul va fi functional pana in luna martie, posibil aprilie.

Patinoar la Focsani

Patinoarul in aer liber din Focsani (suprafata 320 mp), cartierul Sud, din cadrul Complexului Sportiv Unirea, este deschis tuturor focsanenilor, in special copiilor. Patinoarul functioneaza zilnic, intre orele 11 – 23. Pretul de intrare este de 10 lei/ora (inclusiv patine puse la dispozitie gratuit). Cei care trec pragul patinoarului din Focsani isi pot ascuti gratuit patinele personale.

Patinoar Ice Dream Suceava

Patinoarul in aer liber Ice Dream se afla la Iulius Mall Suceava si are o suprafata de aproximativ 1000 mp. Acesta are o capacitate de peste 200 patinatori in acelasi timp. Patinoarul Ice Dream este deschis din 4 decembrie 2010, pana in luna martie 2011, zilnic, dupa acelasi program al Iulius Mall Suceava, intre orele 14,00 - 21,30. Intrarile pe gheata se fac la ore pare, in 4 serii a cate o ora si jumatate fiecare. Tarifele variaza în functie de intervalul orar si  varsta patinatorilor. Astfel, cel mai ieftin bilet este 6 lei (copii, elevi, studenți), iar cel mai scump, 10 lei (adulți). Copii, elevii si studentii beneficiaza de reducere de 5 lei si la inchirierea patinelor, in timp ce adultii platesc un tarif normal de 8 lei. Centrul de inchirieri dispune de 400 perechi de patine. Patinele personale se ascut la pretul de 1 leu. Accesul la garderoba - 1 leu. Copiilor care sunt pentru prima data pe gheata li se acorda asistenta.

Patinoar la Botosani, doar pana la 15 ianuarie 2011

In Botosani, patinoarul artificial (esplanada Salii Polivalente «Elisabeta Lipa») a fost deschis la sfarsitul lunii noiembrie 2010, dar inaugurat oficial doar de Sf. Nicolae (6 decembrie 2010). In acest sezon, taxa de intrare pe patinoar va fi mai mica: accesul pentru o zi intreaga va costa doar 5 lei, fata de 10 lei, pentru o ora si jumatate, cat se perecepea in 2010. De asemenea, inchirierea unei perechi de patine va costa tot 5 lei. Astfel, aceste tarife sunt valabile de luni pana vineri, in intervalul orar 9,00 - 17,00, pentru o serie de o ora si jumatate. Dupa ora 17,00 pana la 22,30, tariful va fi mai mare, respectiv 10 lei intrarea la patinoar si 5 lei pentru inchirierea patinelor. Acest tarif este valabil si pentru zilele de sambata si duminica, precum si de sarbatorile legale. Ascutitul patinelor - gratuit. Patinoarul din Botosani va fi deschis doar pana pe 15 ianuarie 2011.

Complexul Parc Multiplex Roman: patinoar indoor


Sambata, 18 decembrie 2010, s-a redeschis patinoarul artificial din Roman (judetul Neamt), de langa cladirea Restaurantului Parc Multiplex. Perimetrul luciului de gheata este de 390 mp. Preturile practicate la patinoarul din Parcul Municipal: un bilet de intrare costa 10 lei. Inchirierea unei perechi de patine - 5 lei, si va puteti alege patinele potrivite dintr-un stoc de 70 de perechi. Unicul patinoar din Roman a pregatit si oferte speciale pentru patinatori. Astfel, un grup de 7 persoane va plati doar 5 bilete si, de asemenea, va achita costurile de inchiriere pentru doar 5 din cele 7 perechi de patine necesare. Iar incepand cu 10 ianuarie 2011, oferta saptamanii va fi: pentru un grup de peste 5 patinatori, se va oferi o pizza gratis. De asemenea, ceaiul este mereu la discretia patinatorilor. Patinoarul din Roman este deschis atat pentru «asii» in arta patinajului, cat si pentru cei care nu au mai patinat pe gheata niciodata. Un profesor de educatie fizica va oferi, pentru o taxa de 5 lei/ 1 ora jumate, lectii de patinaj incepatorilor, acestea efectuandu-se dupa-amiaza. Inscrierile pentru initierea in patinajul pe gheata se realizeaza direct la Patinoarul Parc Multiplex (foto). Patinoarul acoperit din Bacau este deschis de luni pana vineri, intre orele 14-23,30, avand 5 serii a cate 1 ora jumate, cu o jumatate de ora pauza intre serii, pentru curatarea ghetii; iar sambata si duminica, intre orele 10-23, cu 7 serii a cate 1 ora jumate. Fiind un patinoar indoor, proprietarul patinoarului spera sa inchida portile acestuia cat mai tarziu posibil, atata timp cat vor exista patinatori. Deci, romascani, pana in mai-iunie, patinati!