AlerGand la Padure, concurs de alergare (trail running) la Resita

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

AlerGand la Padure (editia a 2-a) este un concurs de alergare (trail running) pe teren variat, in cea mai mare parte pe poteci si drumuri forestiere, programat duminica, 17 aprilie. Locul de plecare si de sosire este stadionul Mircea si Cristian Chivu, situat in cartierul Valea Domanului din municipiul Resita, judetul Caras-Severin. Startul se va da intre orele 11 si 11,30, de pe pista de atletism a stadionului.

Organizatorii competitiei de alergare montana sunt Kokovics Laszlo Nicolae si Lucian Constantin, in parteneriat cu Asociatia Bike Attack Resita si sustinuti de Primaria Resita, Consiliul Local Resita, Serviciul Judetean de Salvamont Caras-Severin, Inspectoratul de Politie Judetean Caras-Severin, Directia Silvica Caras-Severin, Politia Locala Resita, Inspectoratul Judetean de Jandarmi Caras-Severin, Interact Resita.

AlerGand la Padure 2016 are trei probe de concurs (3 km, 10 km, 25 km) la care s-au inscris 305 de alergatori, plus 22 de participanti la categoria de varsta copii sub 16 ani.

Bike Attack este o organizatie care promoveaza activitatile sportive (caving, boarding, trail running, mountain biking, rafting, canyoning, schi, climbing) in natura si educatia nonformala in domeniul protectiei mediului inconjurator.