Alergare montana: Crosul Cugir 2014

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Iubitorii de miscare in aer liber sunt asteptati sa alerge sambata, 20 septembrie 2014, la cursele Crosului Cugir, organizat de Asociatia Runsilvania impreuna cu Primaria Cugir (judetul Alba).

Traseele de concurs strabat poteci, drumuri forestiere, portiuni de sosea, localitati si traverseaza chiar ape curgatoare, iar distantele lor sunt de 15 km, pentru profesionisti, respectiv 7 km, pentru categoriile hobby.

Startul va fi dat la ora 11:00, de pe pista stadionului nou, de unde se va ajunge in zone precum Tara Vantului, Padurea Vaideiului, Dealul Inalt, Crucea Romoselului, Dealul Cetate sau Dealul Dumbrava.

La feminin si masculin, participarea se va face pe grupele de varsta 16-29 ani, 30-39 ani, 40-49 ani, +50 de ani si open, pe langa aceste intreceri organizatorii pregatind si un concurs rezervat copiilor, de asemenea pe categorii de varsta.

Inscrierea se poate face pe www.runsilvania.ro, pentru o taxa de 40 de lei pentru traseul hobby si 50 de lei pentru traseul profesionisti, locuitorii orasului Cugir beneficiind de o reducere de 10 lei. Se vor face inscrieri si la fata locului, pana la ora 9:00, caz in care valoarea taxei creste la 80 de lei.  

Inscrierile pentru concursul copiilor (junior) sunt gratuite si se fac in ziua evenimentului, cu cel putin 2 ore inainte de start.