Atletism, Bacau: Via Bacovia Trail

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Via Bacovia Trail este un concurs de atletism (alergare) organizat de Asociatia Judeteana de Atletism (AJA) Bacau si Asociatia Clubul de Ciclism Oleaca de Biciclisti Bacau, ce va avea loc in ziua de sambata, 3 septembrie, in comuna Luizi Calugara, judetul Bacau.

Desfasurata sub motto-ul „Cred in miscare!”, competitia de alergare pe teren accidentat cu denivelari (urcari si coborari) le rezerva pasionatilor de alergare doua trasee, de distante diferite. Este vorba de Semimaratonul Capelelor (21,5 kilometri, timp limită 4 ore si 30 minute) si Crosul Via Bacovia (12 kilometri, timp limita 2 ore si 30 minute).

Startul in cursa de semimaraton se va da de la ora 10, pe platoul din fata Bisericii Inaltarea Sfintei Cruci din localitatea Luizi Calugara, iar o jumatate de ora mai tarziu (ora 10:30), din acelasi loc, este programat startul in cursa de cros.

In cadrul Via Bacovia Trail se va organiza si Cursa copiilor (start la ora 11), rezervata micutilor alergatori cu varste de 6-15 ani, care din fata Bisericii Inaltarea Sfintei Cruci vor parcurge un traseu de aproximativ un kilometru.