Atletism, Bucuresti: Campionatul National de Sala pentru Veterani

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Atletismul, cel mai important sport olimpic, dovedeste, inca o data, cu nu tine cont de numarul anilor, iar Campionatul National de Sala pentru Veterani (sau Masters) este o dovada foarte buna in acest sens.

In zilele de 23-24 februarie, la Sala de Atletism de la Complexul National Sportiv Lia Manoliu si-au dat intalnire atletii din Romania care, desi retrasi din circuitul de performanta si mare performanta, continua sa practice atletismul mai departe cu aceeasi pasiuni si sa participe la competitiile masters, un bun prilej de (re)intalniri cu fosti colegi si adversari, cu prieteni din lumea atletismului si, bineinteles, cu pista de atletism atat de mult draga.

Peste tot in Europa si in lume, concursurile veteranilor au un farmec si o stralucire aparte, confirmand, cum nu se poate mai bine, de ce atletismul este cel mai important, complex si frumos sport olimpic.

Campionatul National de Sala Masters este un concurs organizat de Federatia Romana de Atletism (FRA), prin Comisia Atletilor Masters.

Vineri, 23 februarie, reuniunea zilei incepe la ora 14, cu probele de 60 metri plat, feminin (ora 14) si masculin (ora 14:10) si se va incheia dupa proba masculina de triplu salt, programata de la ora 17:15.

Reuniunea zilei de sambata, 2 februarie, debuteaza la ora 9, cu proba de 60 metri graduri (ora 9 - masculin, ora 9:10 - feminin).

Urmatoarele competitii de atletism in Romania, la categoria masters, sunt:

- Campionatul National de Cros, 7 aprilie, Pitesti;

- Campionatul National Alergare si Mars pe Sosea, 5 mai, Pitesti;

- Campionatul National de Semimaraton (in cadrul Semimaratonului International Bucucuresi), 13 mai.