Atletism: Cupa CSM Fagaras

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Sambata, 24 martie, pe Stadionul Municipal Fagaras are loc prima editie a concursului de atletism Cupa CSM Fagaras, editia 1. Dupa cum pesemne bine v-ati dat seama, chiar dupa numele evenimentului, organizarea este asigurata de Clubul Sportiv Municipal din oras.

Concursul face parte din calendarul AJA (Asociatia Judeteana de Atletism) Brasov si dincolo de competitia in sine reprezinta un criteriu de selectie pentru sectia de atletism de la CSM Fagaras, unde activeaza ca antrenor Vlad Calfa. Intrecerea li se adreseaza tuturor copiilor din Fagaras si localitatilor invecinate.

Categorii de varsta, fete si baieti: 7-9 ani (categoria de concurs copii 3), 9-11 ani (copii 2), 11-13 ani (copii 1), 13-15 ani (juniori 3), 15-17 ani (juniori 2), 17-19 (juniori 1).

La Cupa CSM Fagaras vor fi 4 probe:

- aruncarea mingiii de oina;

- alergare sprint pe 50 metri;

- alergare de rezistanta pe 500 metri (copii 3 si 2) si 800 metri (copii 1, juniori 3, 2 si 1) la fete, respectiv 600 metri (copii 3 si 2) si 1.000 metri (copii 1, juniori 3, 2 si 1) la baieti;

- saritura in lungime de pe loc.

Ordinea probelor: sprint, oina, lungime, rezistenta.

Se vor intocmi clasamente individuale pentru fiecare proba si pentru categorie de varsta in parte.

Se vor acorda mai multe premii:

- premii pe scoala, adica pentru scolile cu cei mai multi elevi participanti in concurs (3 premii separate, la general si apoi la fete respectiv baieti);

- Cupa CSM Fagaras va fi acordata profesorului de educatie fizica si sport cu cei mai multi participanti in competitie;

- alte premii-surpriza.

La premiile pentru elevi participanti (pentru scoli si profesori/ Cupa CSM Fagaras) se va lua in considerare prezenta concurentilor in minim 3 probe fiecare, toate incheiate cu rezultat final inscris in clasamentul de proba.

Cupa CSM Fagaras face parte din proiectul „Atletism la Fagaras”, initiat si dezvoltat de Asociatia Judeteana de Atletism (AJA) Brasov si sustinut de Primaria Municipiului Fagaras si Consiliul Local.

ULTIMA ORA: Concursurl de atletism de la Fagaras a fost amanat. (Foto: BubeleApp)