Baschet, Sibiu: CSU Atlassib serbeaza 20 de ani de la primul titlu de campioana a Romaniei

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta
  • 04.07.2015
  • 04.07.2015
  • Sibiu
  • Intrare libera

Visul unei echipe, trairile unui oras, din 1971! - acesta-i sloganul sub care gruparea de baschet masculin CSU Atlassib Sibiu sarbatoreste sambata, 4 iulie 2015, implinirea a 20 de ani de la cucerirea primului titlu de campioana a Romaniei. Programul evenimentului sportiv de la Sibiu, din Sala Transilvania: de la ora 17:30 - partida demonstrativa intre echipele de juniori ale CSU Sibiu, iar de la ora 18:30 - rejucarea finalei de acum 20 de ani, dintre CSU Forest Sibiu 1995 si Steaua Bucuresti 1995. Intrarea este libera.

Am retinut din comunicatul organizatorilor evenimentului de la Sibiu: „CSU Forest Sibiu, echipa sibiana de baschet, castigatoarea titlului de campioana nationala in 1995, condusa de pe banca tehnica de Mircea Vulc, se reuneste pentru a rejuca meciul care i-a adus atatea satisfactii.

In urma cu doua decenii, CSU Forest Sibiu castiga al treilea meci, din 5 partide dramatice disputate in finala campionatului de atunci, impotriva echipei Steaua Bucuresti si isi adjudeca primul titlu national din istoria sibiana a sportului de echipa. Cornel Alecu, Benny Pelger, Claudiu Muntean, Nelu Lefter, Bogdan Spanu, Gabi Viciu, Viorel Ciocian, Ovidiu Teleaba vor reimbraca echipamentul verde al echipei CSU Forest Sibiu si vor rejuca finala din 1995.

Adversari le vor fi cei pe care i-au invins, in meciurile finalei din acele vremuri, jucatorii Stelei Bucuresti din 1995, printre care Sorin Ardelean, Horia  Paun, Adrian Voinescu, Stefan Lecca, Marius Doba, Dragos Barbu si antrenorul de atunci, Dumitru Lecca”.