Baschet, Sibiu: CSU Atlassib vs pilotii de la Sibiu Rally Challenge

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Sala Sporturilor Transilvania din Sibiu gazduieste joi, 20 august, de la ora 18:30, un interesant meci de baschet, in care se dueleaza baschetbalistii de la CSU Atlassib si pilotii de raliu care participa la Sibiu Rally Challenge.

Cei care au avut ideea acestei partide au fost organizatorii Sibiu Rally Challenge.

Dan Fleseriu, antrenor principal CSU Atlassib: „Noi ne bucuram sa fim inclusi si pe agenda unui alt eveniment si suntem incantati sa ii gazduim pe pilotții de raliu, pentru un joc de antrenament. Totodata, vrem sa le uram tuturor pilotilor care vor evolua in aceasta competitie auto de la Sibiu mult succes!”.

Pentru CSU Atlassib joaca: Octavian Popa Calota (capitan), Richard Amardi, Daniel Banciu, Cornel Cioacata, Nick Evans, Lawrence Gilbert, Kevin Hardy, Marek Klassen, Lucian Manitiu, Will Paul, Georgian Paun, Sorin Raducan, Vlad Tincu.

Din echipa pilotilor de raliu si-au anuntat prezenta la Sala Transilvania o serie de piloti care vor concura, apoi, pe cel mai spectaculos drum din Romania - Transfagarasan. Marco Tempestini, pilotul echipei Napoca Rally Academy, Alex Filip, dublu campion national la doua roți motrice, Gabi Lazar, copilotul pilotului sibian Raul Badiu, Alexandru Rusu, Dan Pohariu si Flavius Campeanu sunt doar cativa dintre cei care intra pe teren in duelul cu CSU Atlassib Sibiu.