Bucharest International 10K

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Bucharest International 10K este un concurs international de alergare urbana, programat duminica, 23 aprilie 2017, daca e insorit sau chiar daca ploua. La ora 8:30 se va face inaugurarea oficiala si alinierea la start. Startul va fi la ora 8:55 pentru competitia fotoliilor cu rotile, apoi imediat restul participantilor vor intra in competitie si vor urma traseul Bulevardul Maresal Constantin Prezan, Arcul de Triumf si Piata Charles de Gaulle. Festivitatile si divertismentul vor incepe la ora 10, langa Piata Charles de Gaulle, in Parcul Herastrau.

Am retinut din mesajul organizatorilor:

„Evenimentul urmareste promovarea sportului si stilului de viata sanatos, ofera oportunitati atletilor romani de top, sustine organizatiile de caritate locale, promoveaza municipiul Bucuresti si România ca destinatii turistice internationale.

Competitia include cursa de 10 kilometri, la care vor participa atleti internaČ›ionali de elita, campioni nationali si alergatori amatori. Evenimentul va oferi premii in bani in valoare de peste 10.000 euro”.

Bucharest International 10K a aparut la initiativa campioanei olimpice la maraton (Beijing 2008), Constantina Dita.

Informatii complete se gasesc pe site-ul manifestarii din capitala Romaniei. (Foto: Bucharest International 10K, editia 2016)