Carmina Burana, la Sala Palatului din Bucuresti

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Joi, 24 noiembrie, de la ora 19:30, vestita companie de dans Ballet Flamenco de Madrid va sustine spectacolul Carmina Burana, la Sala Palatului din Bucuresti.

„Ritm, magie, sensibilitate si senzualitate, miscare, estetica, armonie si farmec. Acestea sunt elementele care se vor identifica pe deplin cu realitatea artistica in show-ul Carmina Burana din capitala Romaniei.

Peste 30 de profesionisti desavarsiti, dansatori si muzicieni, aflati sub conducerea directorului artistic Luciano Ruiz, vor evolua in aceasta toamna pe scena Bucuresti si vor readuce la viata povestea fermecatoare a cantatei ample, compusa de muzicianul german Carl Off.

Colectia de poeme si cantece profane, prezentata cu originalitate de membrii Ballet Flamenco de Madrid, va fi urmata de o petrecere autentica, in stil flamenco. Invitatii speciali ai «fiestei flamenco» vor fi chiar spectatorii!

Toti cei prezenti vor putea profita de oportunitatea de a intelege muzica si dansul pasional, adaptat la gusturile contemporane ale oamenilor, indiferent de tara de unde provin”, ne comunica organizatorii.

Reduceri la bilete la Carmina Burana!