Ciclism mountain bike XC, Paulesti: Livada cu Ciresi

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

In prima zi a „lunii lui Cuptor”, la Paulesti, in judetul Prahova, este programata competitia de ciclism mountain bike (MTB) de tip XC Livada cu Ciresi. Aceasta face parte din agenda de evenimente sportive ale Riders Club - un sistem de competitii de ciclism cross-country pentru amatori, organizate la nivel national pe niveluri de abilitati si performanta. Asadar, se va intampla sambata, 1 iulie 2017.

Cateva informatii, oferite de organizatori: „La cea de-a 4-a editie, Livada cu Ciresi ofera o experienta interesanta de MTB. Realizat de Adrian Nitu, cu sprijinul echipei MPG, concursul de la Paulesti rupe monotonia turelor de la campie, fara diferente mari de nivel, si surprinde prin varietatea si accesibilitatea track-urilor.

Traseele, conturate cu atentie printre dealuri si paduri, ofera oricarui pasionat de sportul pe doua roti senzatii grozave, in chip de portiuni solicitante, poteci numai bune de gonit in viteza si coborari euforice. Livada cu Ciresi are pregatita o mica escapada pentru toti!”. (Foto: Brindusa Mutoiu)