Ciclism MTB (XCM), Campulung: Lupii Dacilor-Trofeul Muscelului

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Duminica, 16 iulie 2017, la Primaria Municipiului Campulung (judetul Arges) se da startul in editia din acest an a competitiei de ciclism MTB (mountain-biking) de tip XCM Lupii Dacilor-Trofeul Muscelului.

„Daca vreti sa cuceriti noi inaltimi, atunci trebuie sa va indreptati pasii, dar mai ales rotile, catre Campulung! La cea de a 5-a editie, evenimentul Lupii Dacilor-Trofeul Muscelului, pregatit de Razvan Juganaru si echipa MPG, va deschide portile catre un cadru natural superb, pe trasee ce va taie rasuflarea, atat la propriu cat si la figurat, gata sa va poarte pana intrunul dintre cele mai inalte puncte atinse in competitiile Riders Club.

Efortul de a urma versantii serpuiti ai masivului Iezer-Papusa prin rampe abrupte si coborari alerte isi va oferi drept rasplata greutatea in peisaje de vis, poteci spectaculoase si paduri racoroase.

Cu siguranta nu trebuie sa ratati invitatia la Lupii Dacilor-Trofeul Muscelului pentru ca veti avea parte de o super aventura pe care trebuie sa o traiti daca va declarati «pasionati de MTB»!”, este mesajul organizatorilor. (Foto: Alin Virsescu)