Ciclism MTB (XCM): Dumbrava cu Margaritar, in Parcul National Comana

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Dumbrava cu Margaritar este o competitie de ciclism mountain-bike (MTB) de tip XCM, programata sambata, 5 august 2017, cu start la stadionul de fotbal al localitatii Mihai Bravu, judetul Giurgiu.

Prezentarea evenimentului: „Ce poate fi mai graitor pentru cei ce iubesc MTB-ul decat o incursiune in voluptatea Parcului Natural Comana, in plina vara?! Competitia ciclista cu nume de poveste Dumbrava cu Margaritar va deschide poarta, la cea de-a 5-a aniversare, spre un taram impresionant prin vegetatie si fauna, peste care natura domneste din vremuri stravechi.

Aventura se dezvaluie privirilor pe trasee desenate cu sarg de echipa MPG si Razvan Juganaru in mijlocul unui teren de 25.000 de hectare, pe care cei mai competitivi se vor intrece pe nerasuflate, curiosi sa il descopere mai repede, in vreme ce altii vor pedala mai pe indelete bucurosi sa guste si sa savureze frumusetile peisajului.

Cu siguranta insa toti vor fi la fel de incantati de varietatea traseelor ce imbina in mod inspirat liniile lungi si late din inima padurii cu single track-urile dinamice de la marginea sa. Echipa MPG se va asigura ca la final toti vor ramane cu o amintire de neuitat!”. (Foto: Rares Gireada)