Cros, Bucuresti: Mos Craciun Alearga, in Parcul Mogosoaia

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Mos Craciun Alearga este un eveniment distractiv de alergare, un FunRun dedicat in egala masura celor mari si celor mici. Dorim sa aducem aproape magia sarbatorilor de iarna, cu cantece de colind si miros de scortisoara! Ne vom distra alergand cu totii deghizati in Mos Craciun prin Parcul Mogosoaia, impodobit de sarbatoare. Mai mult decat atat, fiindca il avem pe Mos Craciun in echipa noastra, 10% din totalul incasarilor vor merge catre Asociatia Romana a Traumatologilor si Ortopezilor Pediatri, pentru sustinerea activitatii de ortopedie pediatrica din Romania.

Data si locatia desfasurarii

Mos Craciun Alearga se va desfasura sambata, 6 decembrie 2014, in Parcul Mogosoaia. Zona de start a evenimentului va fi amenajata in zona casutelor. La locul evenimentului puteti ajunge fie cu masina, fie cu microbuzul, pe care il puteti lua de la statia Parc Bazilescu, de langa Metrou Bazilescu. Veti cobori la statia Parcul Brancovenesc.

Trasee

Mos Craciun Alearga este un eveniment de alergare deschis tuturor iubitorilor de miscare cu varsta de peste 6 ani. Pentru copiii cu varsta sub 14 ani va fi organizata o cursa necronometrata, necompetitiva, de 1,5 km.

Participantii cu varsta de cel putin 14 ani vor concura pe trasee de 5 km si 10 km, in categoriile open masculin si open feminin, cronometrate manual prin sistemul WebScorer.

Elemente recomandate in eveniment

Le recomandam participantilor sa vina imbracati in culoarea rosie, sa poarte caciula de Mos Craciun pe care o primesc in pachetul de eveniment si tricoul rosu al evenimentului, peste echipamentul de alergare.

Programul evenimentului

09:30    Ridicarea pachetului de participare pentru persoanele care nu sunt din Bucuresti

11:00    Inchiderea biroului de ridicare de pachete

11:30    Start cursa de copii 1,5 km

12:00    Sedinta tehnica

12:15    Start curse 5 km & 10 km

14:00    Timp limita de parcurgere a traseului

12:00-15:00  Petrecere cu muzica; Bunatati oferite la finalul alergarii

14:30    Premiere si Tombola

Inscrieri

Pentru inscrieri, cei interesati sunt invitati sa viziteze site-ul evenimentului, www.MosCraciunAlearga.ro.

Taxa de participare

Cuantumul taxei difera in functie de perioada de achitare a acesteia: 70 lei in perioada 1-19 octombrie, 80 lei intre 20 octombrie - 2 noiembrie, 90 lei in perioada 3-23 noiembrie si 100 lei intre 24 noiembrie si 4 decembrie.

Inscrierea este definitiva in momentul efectuarii platii taxei de inscriere si inregistrarii acesteia in sistem.

Copiii cu varsta sub 14 ani impliniti pana in ziua evenimentului vor achita taxa de 40 lei indiferent de momentul inscrierii.

Taxa NU se poate achita la fata locului, in ziua evenimentului. In ziua evenimentului nu se vor face inscrieri. Vei sti ca esti inscris in eveniment daca numele tau va aparea pe pagina de Participanti a evenimentului, cu mentiunea „Taxa platita”.

Parteneri

Evenimentul este organizat cu sprijinul partenerilor: Primaria Comunei Mogosoaia, Asociatia Romana a Traumatologilor si Ortopezilor Pediatri, Isostar, Journey-Pub, Wim Bosman, firma de securitate SSG Security si Ro Club Maraton. Parteneri media: Radio3Net 'Florian Pittis', 6Pack, Prin Vacanta, Sports Planner, Find Sports, Calendar Evenimente, Romania Pozitiva, Medipedia, Insport.ro, Alerg.ro. (comunicat Perform Experience)