Crosul 15 Noiembrie 1987, la Brasov

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Crosul 15 Noiembrie 1987 este un concurs de atletism, proba de alergare pe sosea, care in acest an a ajuns la editia cu numarul 34. Competitia din acest an este organizata in cadrul unui parteneriat incheiat intre Primaria Municipiului Brasov, Asociatia 15 Noiembrie 1987 si Federatia Romana de Triatlon.

„Pot participa atleti amatori, la individual (feminin si masculin, pe categorii de varsta), atleti profesionisti legitimati la cluburi sportive care vor participa la Campionatul National Duatlon Sprint, cu varste intre 16 si +70 ani, familii, stafete de elevi (intre 8-19 ani) formate din maxim 5 concurenti, fiecare parcurgand minim 1 kilometru si atleti participanti in cursa fotoliilor rulante. Cu toții vor parcurge distanta totala de 5 kilometri, timpul limită fiind de o oră (60 minute). Finantarea este realizata de la bugetul municipiului Brasov”, informeaza organizatorii.

Inscrieri au loc pana in ziua de miercuri, 8 noiembrie.

Taxe de inscriere si program la Crosul 15 Noiembrie

Copii si tineri (intre 10-19 ani): 20 lei;

Tineri si adulti ( adulti cu varste peste 20 ani): 40 lei;

Cursa Familiilor si Stafeta elevi: 50 lei.

Crosul 15 Noiembrie 1987 are loc duminica, 12 noiembrie, dupa urmatorul program:

- ora 10:30, start cursa feminin, masculin, fotolii rulante, familii - timp limita 60 minute;

- ora 10:40, start stafeta elevilor - timp limita 60 minute;

- ora 14:00, festivitatea de premiere.

Traseu omologat de Asociatia Judeteana de Atletism (AJA) Brasov

Concursul de alergare pe sosea din municipiul Brasov are loc pe un traseu omologat international AIMS - World Athletics din anul 2018 de catre Asociatia Judeteana de Atletism (AJA) Brasov. Startul (ora 10:30) se va da in interiorul Parcului industrial SC Roman, exact din dreptul fostei Sectii 440 a Uzinei de Autocamioane, locul unde a izbucnit Revolta de la Brasov. Dupa start, alergatorii vor trece de poarta fostei uzine si vor alerga pe traseul Strada Poienelor - Calea Bucuresti - Spitalul Judetean - Spitalul Astra - Intersectia „Trei Alimentare” - Hidromecanica/ AFI Brasov - Spitalul CFR - Sala Patria - Teatrul „Sica Alexandrescu” - Prefectura.