Crosul Companiilor la Targu-Mures

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Asociatia Club Sportiv Runners Club organizeaza duminica, 27 septembrie, Crosul Companiilor in municipiul Targu-Mures. Se alearga atat individual, cat si in echipe (o echipa a cate 3 membri). Plecarea in cursa e programata la ora 10:00, din Piata Victoriei.

Am retinut din comunicatul organizatorilor: „Crosul Companiilor este o actiune sportiva care promoveaza un stil de viata sanatos prin practicarea alergarii. Evenimentul are valente educative, care tin de trasaturile unui angajat model intr-o companie. Astfel, Crosul Companiilor devine un cadru optim pentru manifestarea unor valori, precum responsabilitate colectiva, spirit de echipa, corectitudine, si este o punte de legatura si comunicare intre participanti cu interese asemanatoare. Crosul Companiilor este un eveniment care aduce beneficii pe mai multe planuri: angajatilor, companiilor si orasului”.

Evenimentele „Crosul Companiilor” sunt dedicate exclusiv sportivilor amatori.

Calendar 2015 - Crosul Companiilor: Iasi (9 mai), Bucuresti (21 iunie), Cluj-Napoca (20 septembrie), Targu-Mures (27 septembrie), Oradea (11 octombrie).