Crosul Familiei Bucuresti, Parcul IOR

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Copii si parinti vor alerga impreuna sambata, 25 octombrie 2014, la prima editie a Crosului Familiei, eveniment organizat la Bucuresti pentru a promova miscarea si un stil de viata sanatos.

Competitia are loc in Parcul IOR (Alexandru Ioan Cuza), iar alergarea se va face in perechi copil-parinte, legati intre ei cu o panglica, de mana. Se va concura pe categoriile 4-6 ani, 7-8 ani, 9-10 ani, 11-12 ani, 13-14 ani si 15-16 ani, fete si baieti, in functie de varsta copilului, pe distante de 250 m pentru cei mai mici participanti (4-6 ani), respectiv 450 m pentru restul concurentilor.

Primele trei cupluri care trec linia de sosire, la fiecare categorie de varsta, vor fi rasplatite cu medalii, diplome si premii, iar toti copiii care participa la cros vor primi mere, apa de baut, medalii si diplome de participare.

Inscrierile se fac la fata locului, incepand cu ora 10:00, la intrarea principala in Parcul IOR (dinspre Baba Novac), iar de la ora 11:00 startul curselor va fi dat de Carmen Bruma si Elisabeta Lipa.

Crosul Familiei este organizat de Ro Club Maraton si Asociatia Emovere, cu sprijinul Primariei Sectorului 3, AMFB,  BAYER si Inspectoratului Scolar al Sectorului 3. (foto: www.facebook.com/roclubmaraton)

NOTA: Din cauza conditiilor meteo, Crosul Familiei a fost amanat pentru data de 1 noiembrie 2014.