Crosul Padurii 2014, powered by Dolce Sport

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Asociatia ViitorPlus si Dolce Sport ii invita pe toti iubitorii de alergare si miscare in aer liber, dar si pe iubitorii de natura, sa sustina cresterea suprafetelor impadurite din sudul tarii participand la Crosul Padurii powered by Dolce Sport. Crosul are loc duminica, 30 martie 2014, in Parcul Tineretului din Bucuresti.

Crosul Padurii powered by Dolce Sport isi propune sa atraga la start atat alergatori incepatori, cat si pe cei cu experienta, numitorul comun pentru ambele categorii fiind dorinta de a trai sanatos si de a sustine plantarea cate unui puiet pentru fiecare nou-nascut din Romania, propusa de campania Padurea Copiilor a asociatiei ViitorPlus.

In 2014, crosul aniverseaza cea de-a 6-a editie cu o alergare de dimineata, motto-ul de anul acesta fiind: „Trezeste-te in alergare!”. Şi de aceasta data, concurentii isi vor putea alege o echipa in care sa alerge, in functie de preferintele pentru o anumita specie de puieti plantata frecvent in campaniile de impadurire ale ViitorPlus sau pentru unul dintre alergatorii de anduranta, cu experienta, care vor fi capitani de echipa: echipa Frasin, condusa de Oana Badea, echipa Stejar, condusa de Andrei Gligor, si echipa Tei, condusa de Andrei Rosu.

Crosul Padurii powered by Dolce Sport va cuprinde cele 3 probe consacrate: mini-maraton de 10 km, Cursa Populara de 3 km si doua curse de copii, de 500 si 1000 m, in functie de varstele micilor participanti. Inscrierile se fac online pe www.crosulpadurii.ro, noutatile putand fi urmarite si pe www.facebook.com/CrosulPadurii.

Campania Padurea Copiilor a demarat in a doua jumatate a anului 2011, ca parte din programu „Adopta un copac!” derulat de catre ViitorPlus de aproape 7 ani. Pana acum, Padurea Copiilor a fost cauza de mediu a 12 evenimente de alergare, in care au luat startul, pe distante diferite, de la cros de 3 km, pana la distante de Triplu Iron Man, peste 5500 de alergatori datorita carora a fost impadurita o suprafata echivalenta cu 12 terenuri de fotbal. (comunicat si foto: ViitorPlus)

Mai multe informatii despre Crosul Padurii cititi aici: Crosul Padurii powered by Dolce Sport, ultimele inscrieri