Culturism si fitness la Targu Mures

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Federatia Romana de Culturism si Fitness (FRCF) comunica faptul ca Etapa Zonala B a Campionatelor Nationale (CN) de Culturism si Fitness va fi organizata la Targu Mures, in ziua de sambata, 24 martie. La competitie vor participa sportivi legitimati la cluburi si asociatii din judetele Alba, Arad, Bihor, Bistrita-Nasaud, Brașov, Caras-Severin, Cluj, Covasna, Harghita, Hunedoara, Maramures, Mures, Satu-Mare, Sibiu, Salaj si Timis.

Din 2018, CN Culturism si Fitness are trei etape zonale si etapa finala.

Etapa zonala C, pentru judetele Bacau, Botosani, Braila, Buzau, Iasi, Neamt, Suceava, Vaslui si Vrancea este programata pe 21 aprilie, iar Etapa zonala A, pentru judetele Arges, Calarasi, Constanta, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Ialomita, Ilfov, Mehedinti, Olt, Prahova, Teleorman, Tulcea, Valcea si capitala Bucuresti, se va tine o saptamana mai tarziu (28 aprilie).

Campionatele Nationale de Culturism si Fitness (finalele) de seniori si senioare vor fi la Brasov, 31 august-2 septembrie 2018.

„Prin alegerea Targu Muresului ca oras gazda pentru aceasta competitie, Federatia Romana de Culturism si Fitness dovedeste, inca o data, increderea pe care o acorda cluburilor din acest oras si ofera iubitorilor acestui sport sansa de a vedea un spectacol al formelor bine definite”, declara Gabriel Toncean, presedinte FRCF. (Foto: Shop MXmedia)