Cupa CBT Nadrag, ciclism cross-country

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

In vestul Romaniei, grupul de biciclisti amatori Timisiensis Bikers din Timisoara s-a organizat in primavara anului 2011, iar doi ani mai tarziu s-a transformat in Departamentul de Ciclism Timisiensis Bikers (DCTB) al Clubului Banatean de Turism (CBT). Asadar, doua pasiuni, sport si turism, si-au dat mana pentru un interes comun: promovarea zonelor turistice si culturale din Banat, dar nu numai, prin ture si evenimente „pedaland pe doua roti”.

Duminica, 28 august, de la ora 8 dimineata, DCTB impreuna cu Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului, Primaria Nadrag, sponsori, asociatii si alti parteneri organizeaza, in cadrul evenimentului Cicloturism in Valea Padesului, concursul de ciclism cross-country Cupa CBT Nadrag, prima editie.

Traseul are o lungime de 32 kilometri (8 kilometri pe asfalt, restul off-road, prin padure, pe un drum forestier pietruit cu portiuni de pamant) si o diferenta de nivel de aproximativ 830 metri. Startul si sosirea vor avea loc in centrul comunei Nadrag, la Primarie.

Pentru alte informatii: contact@timisiensisbikers.ro, 0746.034.062, 0744.343.166.