Cupa Colegiul National Octavian Goga la schi si snowboard

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

O competitie de schi si snowboarding pentru copii si adulti, gazduita de Partia B de la Arena Platos Paltinis, din judetul Sibiu, are loc in premiera (!) sambata, 13 ianuarie, incepand cu ora 10. Este vorba de prima editie a Cupei Colegiul National Octavian Goga, concurs care li se adreseaza exclusiv elevilor si profesorilor CN Octavian Goga.

„Intrecerea consta in doua manse de concurs pe trasee diferite, precedate de cate o coborare de recunoastere. Concurentii au dreptul de a recunoaste traseul cu portile montate, fie pasind in susul partiei pe marginea traseului, fie schiind usor, printre porti, in sir indian. De asemenea, participantii vor purta in mod obligatoriu numarul de concurs atribuit. Se interzice schiatul prin porti in stil de competitie in timpul recunosterii traseului, acest lucru putand duce la excluderea din concurs.

Concurentii vor fi prezenti în zona de start cu cel putin 15 minute inaintea intrarii in concurs, conform listei de start afisata la secretariat. Concurentii care intarzie si nu respecta ordinea de start vor fi descalificati”, transmit organizatorii de la Colegiul National Octavian Goga Sibiu.

Programul evenimentului de la Arena Platos Paltinis

- Orele 9-10, distribuirea numerelor de concurs (la Secretariat), montarea jaloanelor pe partie;

- Ora 10, recunoastere mansa intai;

- Ora 10:30, start prima mansa;

- Ora 12, recunoasterea mansa secunda;

- Ora 12:30, start mansa a doua;

- Ora 14, festivitatea de premiere, in care tuturor participantilor li se vor acorda diplome si medalii de participare, iar ocupantii locurilor de pe podium li se vor inmana si cupe. (Foto: Tibi Hila/ Arena Platos Paltinis, Family Race 2018)