Dans sportiv, Brasov: Cupa La Passion, in Sala Sporturilor

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Clubul de dans sportiv La Passion, impreuna cu Federatia Romana de Dans Sportiv, Academia de Dans, Primaria Municipiului Brasov si Directia de Sport si Tineret Brasov, va invita sa participati, in weekendul 3-4 mai 2014, la prima editie a concursului national de dans sportiv, Cupa La Passion.

Gazda evenimentului este Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibasi” din Brasov (B-dul Garii 21), acolo unde sambata, incepand cu ora 9:30, si pana la ora 22:00, pe ringul de dans vor putea fi admirate perechile inscrise in competitiile oficiale standard si latino, desfasurate pe grupe de varsta cuprinse intre 6 si 35 de ani.

Programul de duminica incepe la ora 10:00, in aceasta zi putand fi urmarite concursurile precompetitionale de 1, 2 si 3 dansuri (cha cha, vals lent, jive), pentru perechi, evolutiile tinerelor dansatoare din categoria solo fete, iar la final intrecerile unui concurs pentru amatori, organizat pe grupele de varsta 16-35 ani si peste 35 de ani.

Biletele de intrare costa 15 lei/ zi si pot fi procurate de la casieria Salii Sporturilor, in cele doua zile ale evenimentului.