Dans sportiv, Bucuresti: Cupa Contesina 2014, Sala Apollo

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

In weekendul 13-14 septembrie 2014, Centrul Sportiv Apollo din Bucuresti gazduieste editia a 5-a a concursului national de dans sportiv Cupa Contesina.

Evenimentul programeaza in prima sa zi, incepand cu ora 9:30, intreceri oficiale desfasurate pe clase, dar si la categoriile Open Basic (8 dansuri), Basic si Open, standard si latino.

Concursul de duminica incepe la ora 11:00, aceasta zi fiind rezervata evolutiilor din competitia neoficiala, fete solo si perechi, desfasurata in cadrul concursurilor de 1, 2 si 3 dansuri, pe ritmuri de cha cha, vals vienez si jive.

Tot duminica, de la ora 16:00, va putea fi urmarit si un concurs de formatii, pentru prescolari (3-7 ani), copii (8-12 ani) si juniori (13-17 ani), inscrisi la sectiunile de dans sportiv, balet, dans modern, folclor romanesc si international, majorete, gimnastica ritmica si aerobica, etc.

Evenimentul este organizat de catre clubul de dans sportiv Contesina, Federatia Romana de Dans Sportiv si Primaria Sectorului 3, cu sprijinul Directiei pentru Sport a Municipiului Bucuresti, Digi Sport si al Federatiei Romane Sportul pentru Toti. Pretul unui bilet de intrare este 10 lei. (foto: photoforum.ru)