Dans sportiv, Bucuresti: Cupa Pygmalion 2014, Sala Antilopa

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Scoala de dans sportiv Pygmalion, in parteneriat cu Directia Generala pentru Invatamant a Primariei Municipiului Bucuresti, va invita in weekendul 26-27 aprilie 2014 la cea de-a 11-a editie a concursului national de dans sportiv Cupa Pygmalion.

Intrecerile, desfasurate sub patronajul Federatiei Romane de Dans Sportiv, sunt gazduite de Sala Antilopa din Bucuresti, sambata de la ora 9:00, iar duminica de la ora 9:30.

Pe ringul de dans vor putea fi urmarite perechile din competitiile oficiale standard si latino, dar si participantii inscrisi in categoriile precompetitional si solo fete, care vor evolua in cea de-a doua zi a evenimentului.

De asemenea, in cadrul programului de sambata, se va desfasura si Cupa Schwarzkopf de vals vienez, in acelasi stil de dans urmand sa evolueze si perechile inscrise la Cupa Aliphia, programata duminica.

Inscrierile in competitie sunt deschise pana la data de 25 aprilie, pe www.dancesport.ro. Pretul unui bilet de intrare pentru spectatori este 10 lei/ zi.  

Evenimentul se desfasoara in cadrul campaniei umanitare „Dansam si daruim”, ce vine in sprijinul copiilor internati in Sectiile de Chirurgie – Ortopedie Pediatrica ale Spitalelor Judetean de Urgenta Bacau si „Maria Skolodovska Curie” Bucuresti, precum si a scolii din curtea acestui spital bucurestean. (foto: vk.com)