Dans sportiv, Bucuresti: Cupa Romaniei la Breaking si la Street Dance

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta
  • 26.11.2022
  • 27.11.2022
  • Bucuresti
  • 40 lei/ persoana

Cupa Romaniei la Breaking si la Street Dance face parte din seria de evenimente sportive organizate in Bucuresti, la Complexul Sportiv Olimpia. Le este dedicat tuturor sportivilor care se regasesc in disciplinele mentionate anterior. sambata, 26 noiembrie este ziua dedicata street dance-ului, iar duminica, 27 noiembrie este ziua breaking-ului.

Staff-ul tehnic este format din jurati internationali licentiati de catre WDSF, experimentati atat in breaking, cat si in street dance.Pentru breaking, juratii sunt: Adam Hefo (Polonia), B-Girl Sina (Austria), Emmanuel Fox (Cipru).Pentru street dance, juratii sunt diferiti: Joel (Franta), Ursula (Spania), Meg Vasseli (Italia).

DJ-ul acestui concurs de dans sportiv care se va asigura ca toata lumea se simte bine pe parcursul celor 2 zile de concurs este DJ Kirumba, din Moldova.

Cat despre gazda evenimentului, MC-ul oficial al Federatiei Romane de Dans Sportiv (FRDS) Breaking si StreetDance, este nimeni altul decat Jargon.

Conditii de participare pentru dansatori si spectatori

Pentru a putea participa la Cupa Romaniei, dansatorii sportivi trebuie in primul rand sa fie legitimati in cadrul FRDS. Accesul spectatorilor in sala de concurs se face pe baza unui bilet de intrare, al carui pret este de 40 de lei.

Program si locatia

In ceea ce priveste programul, in ambele zile la ora 8:30 se da startul check in-ului, urmand ca de la 9:00 sa inceapa warm up-ul, ca mai apoi de la ora 10:00 sa se dea startul oficial am competitiei din ziua respectiva.

Complexul Sportiv Olimpia se afla in Bucuresti, sectorul 2, la adresa Soseaua Iancului, nr. 128A.