Dans sportiv: Cupa Clujului 2014

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Sportivi de la cluburi de dans din toata tara sunt asteptati sa participe sambata, 26 aprilie 2014, la intrecerile Cupei Clujului, eveniment gazduit, la Cluj Napoca, de catre Sala de Sport a Armatei (Str. Traian Mosoiu 27).

Competitia de dans sportiv se deruleaza incepand cu ora 9:30 si aduce in fata publicului evolutii gratioase ale perechilor din competitiile oficiale standard si latino, precum si ale tinerilor participanti la concursurile solo fete si precompetitional, care vor dansa cha cha si vals lent.

Evenimentul se va incheia in apropierea orei 21:00, cu un concurs de dans pentru amatorii cu varste cuprinse intre 19 si 66 de ani, in acorduri de vals lent, vals vienez, cha cha si jive.

Cupa Clujului la dans sportiv este organizata de catre Diamond Dance Club Cluj Napoca, sub patronajul Federatiei Romane de Dans Sportiv, si isi va rasplati castigatorii cu medalii, cupe si diplome. Accesul spectatorilor in sala se face incepand cu ora 8:00, in baza bratarilor netransmisibile, in valoare de 15 lei/ persoana. (foto: dancecafe.dk)