Dans Sportiv, Dumbraveni (Suceava): Bucovina Dance Cup

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Bucovina Dance Cup (editia a 7-a) este un concurs national de dans sportiv prezentat de Federatia Romana de Dans Sportiv (FRDS), in calendarul de evenimente sportive organizate in aceasta primavara in Romania. De aceasta data este vorba de o competitie pusa in scena in nordul tarii, in frumoasa Bucovina, mai precis in comuna Dumbraveni, judetul Suceava.

Desfasurat in zilele de sambata, 1 aprilie si duminica, 2 aprilie, spectacolul pus la cale de Bucovina Dance Studio, in colaborare cu federatia nationala de profil, va fi gazduit de Sala Polivalenta din Dumbraveni.

Programul propus de Bucovina Dance Studio

Un bilet de intrare pentru publicul spectator va costa 40 lei/ persoana. Dansatorii vor beneficia de intrare libera (pe baza cardurilor FRDS), in timp ce antrenorii care au achitat cotizatia anuala la FRDS, de asemenea, vor avea accesul gratuit, in baza unui tabel aflat la intrarea in sala.

Dupa inscrieri (orele 9:00-10:00) si incalzirea pentru concurs (orele 10:00-10:30), evolutiile pe ringul de dans (20 m/ 14 m) din sala de sport din Dumbraveni vor debuta, in ambele zile ale evenimentului, de la ora 10:30 - ne informeaza organizatorii de la Asociatia Clubul Sportiv Bucovina Dance Studio.

Alaturi de echipa de arbitri, Cristian Parnescu (presedinte juriu), Otto Varga (director de concurs), Dmytro Strelnyk (observator federal), Vasile Buruian (secretar principal), Ionela Macarie (secretar secundar), Melania Istrate (prezentator) si Geanina Monoiu (DJ) sunt oficialii Bucovina Dance Cup. (credit foto: Bucovina Dance Cup)