Dans sportiv, Resita: Cupa Mystic

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Evenimentul Cupa Mystic (editia a 6-a) este programat in zilele de 28-29 mai, la Sala Polivalenta din Resita. Acest concurs national de dans sportiv va reuni la debut de la copii de 4-7 ani pana la dansatori de 16-34 ani. Competitia este organizata, ca de fiecare data, de Mystic Dance Club Resita, sub tutela Federatiei Romane de Dans Sportiv (FRDS) si cu suportul autoritatilor locale, adica Primaria Resita si Consiliul Judetean Caras-Severin.

Sambata, 28 mai, dupa inscrieri si incalzire, evolutiile pe ringul de dans la Cupa Mystic vor incepe la ora 12. A doua zi se reiau la ora 9:30.

Principalii oficiali ai intrecerii de la Resita sunt: presedintele juriului, Cristian Parnescu (din Cluj-Napoca), observatorul federal, Valeria Mangra (Oradea), directorul de concurs, Justin Istrate (Bucuresti), prezentatorul Daniel Serbanescu (Bucuresti) si oamenii din secretariat, Alin Miron (Turda) si Cristian Dinu (Bucuresti).

Locatia evenimentului: Sala Polivalenta, municipiul Resita, Piata 1 Decembrie 1918, nr. 1, judetul Caras-Severin. (foto: clubul de dans mystic resita)