Escalada, Paltinis: Arka Park Outdoor Challenge

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Sambata, 4 iulie 2015, de la ora 10, in statiunea Paltinis (judetul Sibiu), are loc un atractiv concurs de escalada. Iubitorii de miscare si aventura sunt asteptati la Arka Park Paltinis, unde pot parcurge mai multe trasee, pe diferite categorii de varsta:

- Copii 7-10 ani (baieti si fete);
- Copii 11 – 14 ani (baieti si fete);
- Tineri 15 -17 ani (baieti si fete);
- Adulti peste 18 ani (baieti si fete). 

„8 trasee normale si 4 trasee speciale cu tiroliane din cadrul parcului de aventura vor fi puse la dispozitia celor care intra in competitie cu pofta de aventura si buna dispozitie. In vederea includerii in clasamentul final, toti participantii vor trebui sa parcurga integral 3 trasee de escalada si 2 trasee de tiroliana. Gradul de dificultate al traseelor difera in functie de categoria de varst”, a declarat Valentina Matei, din partea gazdelor.

Invingatorii de la fiecare categorie vor fi rasplatiti cu diplome, medalii si premii. Informatii legate de conditiile de participare, regulament si formularul de îinscriere pot fi accesate pe site-ul www.acceptaprovocarea.com sau pe pagina de Facebook Sibiu Challenge.

Prin intermediul acestui eveniment sportiv se doreste promovarea unor forme noi si inedite de a face miscare si de petrecere a timpului liber in natura.