Fotbal: Cupa Mihai Ivancescu a inceput la Brasov

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

ACS Steagu Rosu, impreuna cu FC Brasov organizeaza Cupa „Mihai Ivancescu” (editia a 7-a) la fotbal pentru copii si juniori. Aceste eveniment sportiv se desfasoara in zilele de 19-22 iunie 2015. „Cupa Mihai Ivancescu a fost organizata pentru prima data in anul 2009. Aceasta competitie s-a dorit a fi un omagiu adus fostului mare fotbalist al echipei Steagul Rosu Brasov din anii '70-'80, Mihai Ivancescu. Inca de la prima editie, turneul li s-a adresat, exclusiv, tinerilor fotbalisti - copii si juniori.  Prima editie a avut un numar de 16 de echipe, toate din judetul Brasov, iar in 2014, la editia a 6-a, s-a ajuns la 50 de participante” - informeaza organizatorii.

59 de echipe iau parte la turneul de fotbal de la Brasov

In acest an, la Cupa „Mihai Ivancescu” se joaca la grupele de varsta 2008, 2007, 2006 si 2005. De acum, de la editia a 7-a, turneul de fotbal de la Brasov isi schimba denumirea din Memorialul „Mihaia Ivancescu” in Cupa „Mihai Ivancescu”. Meciurile sunt gazduite de Baza Sportiva ICIM. La start s-au aliniat 59 de formatii. „Inca de la editia inaugurala ne-am propus ca acest turneu sa fie unul pe termen lung si pana acum si-a dovedit continuitatea”, a declarat Dragos Ivancescu, fiul regretatului fotbalist.

Festivitate de premiere la Coresi Mall

Festivitatea de inchidere se tine luni, 22 iunie, la Coresi Mall din Brasov, antrenorul echipei nationale a Romaniei, Daniel Isaila, fiind cel care va inmana premiile. De asemenea, trebuie amintit faptul ca duminica seara, pe stadionul ICIM, se disputa un meci demostrativ la care au fost invitati Daniel Isaila, Adrian Szabo, Marian Ivan, Ioan Naghi, Ioan Mandoca, Vasile Gherghe, Mircea Bornescu, dar si antrenorii care sunt prezenti la Brasov cu grupele de copii pe care la conduc, printre care Radu Ciobanu, Vasile Jercalau si Daniel Chirita. (foto: dragos ivancescu)