Fotbal: FC Brasov vizeaza prima victorie in campionat

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

FC Brasov si FC Botosani deschid etapa a patra a Ligii 1 de fotbal, in meciul care se disputa pe stadionul Tineretului, vineri, 9 august, de la ora 19,30.

FC Brasov este animata de dorinta de a castiga primul meci, din actuala editie. Despre acest meci, antrenorul ,,stegarilor”, Adrian Szabo, a declarat: „FC Botosani este o echipă prea putin cunoscuta, in prima liga. Am remarcat ca formeaza o echipa omogena, un grup care ataca si se apara organizat. Eu sunt convins ca jucatorii nostri vor reactiona prompt, in fata propriilor suporteri, cautand sa obtina o victorie concludenta. A venit timpul pentru prima victorie in campionat. Ne dorim un succes, care sa completeze punctul muncit, de la Ploiesti si sa ne ajute sa revenim la forma pe care ne-o dorim cu totii”. Începând de joi, 8 august, se pot achiziţiona bilete pentru partida, de la casele de bilete ale Stadionului Tineretului. Tichetele pentru Tribuna I, se vor putea cumpara de la casa amplasata la tribuna cu acelasi nume, in timp ce biletele pentru Tribuna a II-a si Peluza, se vor putea procura de la magazinul oficial al clubului. Femeile si copiii, cu varste pana la 14 ani, vor beneficia de acces gratuit. Intrarea gratuita a acestor persoane, se va face exclusiv in sectorul A, al Tribunei a II-a.
Preturile biletelor sunt urmatoarele: Tribuna I - 10 lei, Tribuna I, sectoare S si T - 20 lei, Tribuna a II-a - 10 lei, Peluza - 5 lei, Sector VIP - 75 lei.