Fotbal, Targu Mures: Gheorghe Hagi da startul turneului E.ON Kinder

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Peste 2.000 de juniori reuniti in 132 de echipe de fotbal din Romania, Bulgaria si Cehia se vor intrece pentru trofeele puse in joc la actuala editie a Cupei E.ON Kinder.

Ajunsă la a 8-a editie, Cupa E.ON Kinder, unul dintre cele mai puternice turnee de fotbal pentru juniori din tara, va debuta pe 31 august 2014, la Targu Mures, toti iubitorii sportului rege fiind asteptati sa-i sustina pe micii fotbalisti.

Un numar impresionant de 130 de echipe din judetele Mures, Harghita, Sibiu, Cluj, Brasov, Bucuresti, Prahova, Constanta, Alba, Galati, Gorj, Iasi, Vaslui, Valcea, Arges, Suceava, Vrancea, Calarasi, Braila si Bistrita Nasaud, precum si alte 2 echipe din Bulgaria si Cehia participa la aceasta competitie, juniori din 8 categorii de varsta, respectiv 2000 – 2007, concurand pentru obtinerea trofeelor puse in joc.

Evenimentul este organizat de Asociatia Sportiva ACS Kinder Sangeorgiu de Mures, in parteneriat cu E.ON Romania.

„Participarea numeroasa si calitatea echipelor prezente sunt o garantie ca ne vom bucura si in acest an de un turneu cu meciuri spectaculoase, unde spiritul de competitie, cel de echipa si talentul se vor regasi din plin”, a declarat Pop Lupu Coriolan, presedintele ACS Kinder .

„In actuala perioada este extrem de dificil de stabilit si dezvoltat relatii de parteneriat cu mediul de afaceri privat. De aceea, doresc sa evidentiez in mod deosebit implicarea E.ON Romania in sustinerea sportului pentru copii, aceasta companie fiind un model de sprijin pentru domeniul sportului, pentru comunitate in general. Suportul oferit de E.ON contribuie la atingerea unui rezultat pe care ni-l dorim cu totii: sa avem copii educati, sanatosi, veseli si plini de energie”, a declarat la Targu Mures, Gheorghe Hagi.

„Pentru E.ON Romania, in calitate de partener al Asociatiei Sportive ACS Kinder, acest eveniment sportiv destinat juniorilor este un motiv de mare bucurie si mandrie, fiindca impreuna am reusit sa facem sa se vorbeasca tot mai mult in tara, dar si in strainatate, despre acest turneu. Sustinem aceasta competitie deoarece credem ca o generatie sanatoasa si performanta  nu se poate forma decat in conditiile in care educatia este completata de sport, in toate formele sale“, a declarat Raluca Sandru, director divizie E.ON Servicii Clienti.

Programul turneului de fotbal E.ON Kinder

Competiţia este programata sa se desfasoare in 2 serii, si anume: seria intai (31 august – 4 septembrie) pentru categoriile pare (2000, 2002, 2004, 2006) si seria a doua (6 septembrie – 10 septembrie), pentru categoriile impare (2001, 2003, 2005, 2007).

Festivitatile de premiere vor avea loc la orele 13:30 in zilele de 4 septembrie, respectiv 10 septembrie, la Academia de Sport Weekend.

Locaţiile terenurilor de joc sunt urmatoarele: Stadion Municipal ASA Targu Mures (teren sintetic), Teren Weekend (doar in seria a doua), Teren Apollo Sangeorgiu de Mures (doar in seria intai), Teren Darina Ungheni, Teren Stadion Ungheni, Teren Kinder Sangeorgiu de Mures si Teren Academia de Sport Weekend Targu Mures.

Toate noutatile si detaliile desfasurarii turneului sunt disponibile pe site-ul oficial al competitiei www.eonkinder.ro. (comunicat si foto: E.ON Romania)

Cititi si: Cupa E.ON Kinder 2014, program meciuri Seria 1