Handbal: Gloria Buzau-CSM Targu Jiu, in Liga Florilor

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta
  • 12.02.2023
  • 12.02.2023
  • 2 Mai
  • 20 lei

Sala Sporturilor Romeo Iamandi din Buzau gazduieste duminica, 12 februarie (ora 18:00), meciul de handbal feminin dintre formatia locala, SCM Gloria si CSM Targu Jiu, contand pentru etapa a 16-a din Liga Nationala de senioare, sau Liga Florilor, cum mai este cunoscuta.

„Pentru partida de duminica, clubul pune la dispozitie bilete la pretul de 20 lei. Acestea pot fi achizitionate online, de la adresele: www.entertix.ro și www.myticket.ro sau de la casa de bilete, in functie de numarul de bilete ramase disponibile: Sala Sporturilor Romeo Iamandi - o casa (deschisa duminica, 12.02.2023, intre orele 10:00 – 18:00).
Copiii cu varsta de pana la 16 ani au acces gratuit, in limita locurilor disponibile, in baza certificatului de nastere (copie), a carnetului de elev sau a cartii de identitate.

Insoțitorii copiilor, ce depasesc varsta de 16 ani, vor plati biletul de acces la respectiva competitie, iar copiii vor avea bilete gratuite pentru locurile din imediata vecinatate. Locurile rezervate acestora vor fi în sectorul F, randul 12.

Sportivii legitimati la orice club sportiv din municipiul Buzau vor avea acces gratuit, in limita locurilor disponibile, in sectorul F, randul 13, in baza legitimatiei de sportiv, vizata pe anul in curs. Biletele gratuite vor putea fi ridicate cu doua ore inainte de inceperea partidei, de la un reprezentatnt al clubului SCM Gloria Buzau, prezent la Sala Sporturilor.

Persoanele cu dizabilitati si persoanele cu varsta peste 70 de ani vor avea accesul gratuit, in limita locurilor disponibile, in baza actului de identitate, in sectorul F, randurile 1 si 2. Biletele gratuite vor putea fi ridicate cu doua ore inainte de inceperea partidei, de la un reprezentatnt al clubului SCM Gloria Buzau, prezent la Sala Sporturilor”, informeaza gruparea din Buzau, intr-un comunicat.

Inaintea intalnirii de duminica, SCM Gloria Buzau ocupa locul 5 in Liga Nationala a Romaniei, cu 31 de puncte in cont, pe cand CSM Targu Jiu se afla cateva locuri mai jos, pe pozitia a 9-a, cu 18 puncte acumulate in cele 15 jocuri pe care le-a disputat. (credit foto: SCM Gloria Buzau)