Hochei Brasov, Liga Mol: Corona Wolves vs Nove Zamky, un nou meci in finala

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Maine, 20 martie 2014, de la ora 19:30, iubitorii hocheiului din Brasov si fanii ,,lupilor” se vor bucura de un nou meci in finala Ligii Mol. Si asta gratie echipei brasovene care a castigat al cincilea meci, disputat in Slovacia, si a reusit sa prelungeasca finala. Va fi un nou spectacol de tinuta pe gheata Patinoarului Olimpic Brasov, iar fanii vor sustine echipa favorita incercand sa o duca spre o noua victorie, care ar egala situatia la general. Despre aceasta partida si-au exprimat opinia presedintele ASC Corona, Emilian Cernica, si antrenorul principal, Kari Rauhanen.

„Spre multumirea si bucuria noastra, am reusit sa castigam meciul cinci al finalei. S-a remarcat din nou devotamentul jucatorilor, se pare ca ei au inteles ca trebuie sa dea totul pe gheata pentru a se impune. Antrenorii au pregatit foarte bine aceasta disputa, astfel incat le-am incurcat calculele celor de la Nove Zamky, care erau pregatiti sa-si sarbatoreasca succesul. Sper sa o facem si maine si, de ce nu, si duminica, atunci cand se va disputa ultimul meci al finalei, daca noi vom egala maine situatia la general. Eu zic ca baietii au ramas la fel de concentrati si sper sa poata sa se odihneasca dupa lungile drumuri, sa-si revina si sa joace la acelasi nivel. Nu avem accidentati, cu exceptia lui Virag, care are unele probleme. Timpul lucreaza in favoarea noastra, pentru ca avem o echipa mai tanara, mai omogena. Ei au o echipa foarte buna, cu individualitati de marca, insa cu o anumita varsta. Consider ca, in continuare, sansele noastre sunt egale cu ale adversarilor, chiar daca avem, la general, o victorie in minus. Invitam amatorii de hochei sa vina la acest meci, pentru a se bucura din nou de spectacol. Biletele au fost puse in vanzare, incepand de marti”. – Emilian Cernica, presedintele ASC Corona Brasov.

„Sunt bucuros ca jucatorii au evoluat bine la Nove Zamky, iar rezultatul s-a vazut. Adversarii nostri alcatuiesc totusi o echipa agresiva, insa avem si noi sansele noastre. Baietii sunt intr-o forma buna si cred ca ultima noastra victorie in Slovacia ne da incredere si putem spera acum la mai mult. Am facut pana acum cateva greseli, dar au fost individuale, nu colective. Suntem constienti de acest lucru, trebuie sa le corectam si nu trebuie sa cedam. Cu fiecare meci disputat capatam experienta. Trebuie insa sa ne amintim ca echipa lor este una cu traditie, cu jucatori experimentati, care au, la fel ca si noi, sanse sa castige. Acum ei trebuie sa calatoreasca multe ore, asa cum am facut si noi, iar oboseala isi va spune cuvantul. Nu e amuzant pentru ei, asa cum nu a fost nici pentru noi cand ne-am deplasat in Slovacia. Acum trebuie sa ne pregatim pentru meciul sase. Am incredere in echipa mea, suntem in forma si cred ca va fi totul in regula. Cred ca finala din acest an va fi decisa dupa sapte meciuri” – Kari Rauhanen, antrenor principal Corona Wolves.

Partida a sasea a finalei Ligii Mol va fi condusa de trei arbitri din Ungaria si unul din Romania. (comunicat si foto: Corona Brasov Wolves)