Judo, Vlahita: Cupa Martonffi Janos

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

La Vlahita (judetul Harghita), in Sala de Sport de la Scoala Gimnaziala Martonffi Janos va avea loc un concurs de judo pentru copii si juniori nascuti in perioada anilor 2004-2011.

Este vorba de Cupa Martonffi Janos, o competitie organizata in ziua de sambata, 20 octombrie (ora 10:30), de Scoala Gimnaziala Martonffi Janos, CSS Miercurea Ciuc, Primaria Orasului Vlahita, Asociatia Judeteana de Judo Harghita, Directia pentru Tineret si Sport Harghita.

Se vor acorda diplome si medalii pentru locurile 1-3 la individual, dar si diplome si cupe in urma punctajului acumulat pe echipe.

Pentru informatii suplimentare: Daniel Albert 0744.626.575.

Localizata la 28 de kilometri de Miercurea Ciuc, municipiul de resedinta al judetului Harghita, Vlahita este un oras cu o populatie de aproximativ 7.000 de locuitori, pe a carei suprafata administrativa se afla localitatile Baile Homorod, Minele Lueta si, bineinteles, resedinta Vlahita.

Baile Homorod au devenit cunoscute prin izvoarele cu apa minerala, frecvent folosite in scopuri curative, dar si ca apa potabila, inclusiv imbuteliata. (Foto: VisitVlahita.Ro)