Lunca Timisului Trophy, eveniment sportiv langa Timisoara

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Asociatia EcoStuff Romania organizeaza un eveniment sportiv, care cuprinde un concurs de ciclism cross-country, unul de cyclocross si unul de alergare. Toate acestea vor avea loc in Lunca Timisului de langa satul Urseni din judetul Timis, in ziua de sambata, 24 martie.

Lunca Timisului Trophy este un eveniment cu strangere de fonduri pentru sustinerea educatiei ecologice in randul elevilor din clasele 1-8, prin dezvoltarea taberei Zero Waste Summer Camp.

„Pentru cross-country, traseul are o lungime de aproximativ 55 kilometri si cuprinde in lungimea lui un traseu de cyclocross. Castigator este cel care trece primul linia de sosire, in functie de categoria de participare. Traseul trebuie parcurs in maxim 4 ore. Traseul de cyclocross are o lungime de 3 kilometri. Castigator este cel care parcurge 8 ture de traseu in cel mai scurt timp.

Pentru alergare sunt disponibile trei curse: una de 2 kilometri, una de 6-7 kilometri si una de semimaraton”, informeaza organizatorul.

Orele de start sunt urmatoarele: ora 10 cross-country, ora 10:30 alergare, ora 14:30 cyclocross. Festivitatea de premiere va incepe la ora 16.

Mai multe informatii despre competitia sportiva de la Urseni gasiti aici.

Localitatea Mosnita Noua este situata pe Drumul Judetean (DJ) 592, drum care leaga Timisoara de Buzias, la aproximativ 8 kilometri de centrul municipiului de resedinta al judetului Timis. Satele Albina, Mosnita Noua, Mosnita Veche, Rudicica si Urseni formeaza comuna Mosnita Noua.