Lupte, Targu Mures: Campionatul National Individual Juniori

Detalii
Comentarii
Galerie foto
Harta

Finala Campionatului National Individual de Lupte pentru Juniori are loc la Targu Mures, la Sala Polivalenta, in zilele de 8-10 aprilie. Organizatorii evenimentului sunt Clubul Sportiv Scolar Targu Mures si Clubul Sportiv Muresul Targu Mures, alaturi de Federatia Romana de Lupte (FRL). Vineri, 8 aprilie, competitia incepe cu tururile eliminatorii, la ora 10. De la ora 16 sunt programate primele finale, care vor fi urmate de festivitatea de premiere a zilei, de la ora 18:30.

Sambata, 9 aprilie, duelurile se reiau la ora 10 (tururi eliminatorii), apoi se continua de la ora 16, cu finalele, si de la ora 18:30 cu a doua ceremonie de premiere. In ultima zi a CN Individual Juniori, programul debuteaza la ora 9, cu tururile eliminatorii. Ultimele finale de la Tg. Mures se desfasoara incepand cu ora 12, dupa care ultimul moment festiv, tinut la ora 13.

La competitia sportiva de la Targu Mures vor participa baieti si fete, la diferite categorii de varsta, dar si de greutate. Stiluri de lupte: lupte libere, lupte greco-romane, lupte feminine. (foto: federatia romana de lupte)